Engamorgen 11/10-15: Ny forsvarsspiller til Vålerenga

Anders Nedrebø. Foto: baerumsk.no

Norge kom seg ikke til EM i går, og mest sannsynlig skjer det ikke på tirsdag heller. Derfor kan vi heller fokusere på nyhetene rundt Vålerenga! Nye spillere er på vei inn, i dag er det kampdag for et rekruttlag i medvind og i går ble det seier for Iskrigerne.

I går kom nyheten om at Vålerenga signerer den anvendelige spilleren Anders Nedrebø fra Bærum. Nedrebø er en 27 år gammel forsvarsspiller som kan bekle samtlige posisjoner i den bakre fireren, i tillegg til at han kan spille på midtbanen.

Aftenposten var den første avisen som omtalte saken, og selv Kjetil Rekdal ikke bekrefter noen ting har avisen snakket med spilleren selv, og han sier at han gleder seg til å spille for Oslos stolthet. Så da kan vi vel gå ut ifra at avtalen er i boks, og at klubbene annonserer overgangen på det de mener er et passende tidspunkt.

Tidligere i uka kom ryktet om den svenske backen Jesper Arvidsson, og nå altså Nedrebø. Klubben har en lang rekke spillere på utgående kontrakter, og mye tyder på at det vil bli nye ansikter i stallen neste sesong. Med den sene overgangen til Deshorn Brown friskt i minne er det godt å se at klubben tilsynelatende gjør det de kan for å ha så mange som mulig på plass allerede når sesongoppkjøringen starter.

Når det er sagt så har ikke klubben selv gått ut og bekreftet noen av disse overgangene. Dette handler trolig om at man ikke ønsker uro i spillergruppa som allerede er hos oss fram mot sesonginnspurten. Da er det interessant å se hvem som var aller først ute med å annonsere overgangen til Nedrebø.

Henrik Edner Dahl er direktør i Lyn, og er altså den som offentliggjør at Bærum-spilleren er klar for Vålerenga. Åpenbart mye tidligere enn Vålerenga og Bærum ønsket at nyheten skulle komme ut.

Sympatisk gjort.


 

Denne sesongen har vært en fest for Vålerengas rekruttlag. Unggutta ligger an til å bli Norges beste andrelag, de har allerede tangert poengrekorden sin og vil dermed slå den med et poeng på de tre siste kampene, de har alle muligheter til å få sin beste tabellplassering noen sinne, og Oddsenligaen-kontrakten ble sikra på et rekordtidlig tidspunkt. Alt dette har unggutta dessuten klart med svært beskjeden hjelp fra de etablerte A-lagsspillerne.

Det er all mulig grunn til å hylle unggutta.

Og det kan man gjøre i ettermiddag. Rekruttlaget tar imot tabellnabo Finnsnes hjemme i Vallhall klokka 17.00, og de har dermed den første av tre muligheter til å slå poengrekorden.

Dersom du ikke har mulighet til å møte opp i Vallhall vil Klanens webradio som vanlig streame kampen, og du vil kunne se sendinga her på Aperopet. I pausen får KWR dessuten besøk av Josimar-redaktør Frode da Costa-Lia som skal snakke om NFF. Josimar gjør en fantastisk jobb i sitt arbeid med å avdekke og dokumentere kritikkverdige forhold i norsk og internasjonal fotball, og da Costa-Lia har nok veldig mye interessant å si om NFF i ettermiddag. Så hva skal man gjøre når sendinga til KWR ligger an til å bli så bra at man heller vil holde seg hjemme og streame kampen enn å dra opp i Vallhall? Løsninga blir å sitte på tribuna med nesa ned i smarttelefonen i pausen.


 

Vålerenga Hockey hadde få problemer i kampen mot Kongsvinger i går, og vant til slutt 4-1. Tobias Lindström er i fyr og flamme om dagen, og scoret to av Vålerengas fire mål. Dette er den andre kampen på rad hvor Lindström blir tomålsscorer, etter at han også satte begge VIFs mål i 2-3-tapet for Stavanger på torsdag.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *