Engamorgen 20/10-15: Wæhler vil spille for Norge

Kjetil Wæhler er heldigvis tilbake mot Odd. Foto Grydis.no
Kjetil Wæhler i aksjon. Foto Grydis.no

Kjetil Wæhler mener han blir aldersdiskriminert av Høgmo. Det og flere nyheter i dagens Engamorgen:

Wæhler diskriminert av Høgmo?

Dersom Norge går til EM i Frankrike ville Kjetil Wæhler kunne bli tidenes eldste spller i et EM foran Lothar Matthäus. Wæhler har ingen tro på at han blir historisk, fordi han mener han blir diskriminert på grunn av alderen. Han er også kritisk til forsvarsspillet mot Italia, og mener kampen hadde passet han perfekt.

Sånt liker vi å høre, ikke minst fordi han høres ut som en ekstremt motivert Vålerenga-spiller.

Les hele saken.


Nye hockeyregler?

I NHL og SHL tester de ut nye overtidsregler hvor man spiller tre mot tre i overtid i stedet for fire mot fire. Dette for å åpne spillet og få flere mål, og det har fungert.

Til NRK forteller Shampo at han er helt for dette, fordi han syntes det høres ut som en flott greie for publikum. Petter Thoresen er mer lunken, fordi han er redd det vil øke tilfeldighetene i forhold til hvem som vinner. Så kan man jo gjette hvem av de to som trener et topplag som skal vinne hver kamp de spiller, og hvem som er underdog.

Thoresen er uansett klar på at dersom det blir permanent i NHL og SHL, så må vi følge etter.


Enga på landsen

Damelaget til Vålerenga Hockey er bøttegrossist. Troppen til kvinnelandslaget som møter Frankrike til tre kamper i november er klar, og der har Vålerenga med syv spillere. Sjekk hele troppen her.


Husker du din første kamp?

På Klanen.no finner vi en strålende sak om kids fra Tøyen aktivitetsskole som var på sin første Vålerenga-kamp. Klanen spanderte buss opp til Ullevaal, og kidsa ser strålende fornøyde ut. Flott tiltak! Se saken her.


Uwe ut av Leeds.

Den stabile og veldrevne klubben Leeds United har sparket Uwe Rösler som trener etter 11 kamper. Rekdal er Leeds-fan og kjenner Rösler godt. Han er ikke spesielt imponert, og karakteriserer det hele som tragisk og trist.


 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *