Engamorgen 31/10-15: Hovi og dos Santos mimrer

Evig ung og evig pen. Foto: Eivind Hauger
Evig ung og evig pen. Foto: Eivind Hauger

Hyllesten av Morten Berre vil ingen ende ta, og for virkelig å understreke hvor stor han er har det dukket opp enda en klubbrekord han har kapret. Dessuten ser Kjetil Rekdal fram mot kampen på søndag.

Hovi og Freddy hyller Berre

I anledning søndagens avskjed med Morten Berre har VIFTV intervjuet to av Berres kolleger fra glansdagene på midten av 2000-tallet.

Tom Henning Hovi kan fortelle at Berre er den smarteste fotballspilleren han har spilt med, mens Freddy dos Santos forteller om hvordan en svært ukomfortabel Berre ble presentert for spillere og sponsorer da han kom til klubben før 2003-sesongen.


 

Berre med rekord i antall rekorder

VIF-historiker Jarle Teigøy har bladd i arkivet igjen, og funnet en ny rekord som Berre har kapret. Fra før av er Berre innehaver av fire rekorder i klubben: Flest obligatoriske kamper (384), flest toppseriekamper (297), fleste europacupkamper (21) og flest toppseriescoringer (63). Nå har han i tillegg tatt rekorden for flest spilte toppseriesesonger i Vålerenga, med sine 13 sesonger på det øverste nivået.

Med det regner jeg med at Berre også er spilleren som har rekorden for flest rekorder i Vålerenga! Som Jarle Teigøy skriver på klubbens sider: Det er en av de ALLER største i klubbens historie som nå takker for seg.


 

Rekdal før søndagens kamp

Kjetil Rekdal har latt seg intervjue av VIFTV om kampen som venter på søndag. Han forteller at han ikke tenker på tabellen, men fokuserer på å vinne de to kampene.

Det som imidlertid er mest interessant i intervjuet er analysene hans om poengfangsten i Tippeligaen, og hvordan det er veldig mye tettere i toppen i år enn i fjor.

Dessuten heller han kaldt vann i årene på de som forventer en kjøpefest nå som flere dyre kontrakter avsluttes.


 

Damelaget spiller kamp i dag

I dag tar damelaget imot Sandviken i Vallhall. Kampen begynner 13.00, og Klanens Webradio streamer oppgjøret fra klokka 12.45.

Vi videreformidler streamen til KWR i videovinduet under, så se gjerne kampen her hos oss.

 


 

Brann forbi Vålerenga?

Bergensavisen gjør et poeng ut av at Brann kan få et høyere hjemmesnitt enn Vålerenga denne sesongen, til tross for at bergenserne har vært i Obos-ligaen. Klanens Erling Rostvåg oppsummerer saken greit: – Vi bryr oss ikke så mye om Brann. Det er mest Brann som bryr seg om Vålerenga.

Og han har jo unektelig et poeng. Brann har et høyere snitt enn samtlige Tippeligaklubber bortsett fra Viking, Rosenborg og Vålerenga. Allikevel er det utsiktene til å kanskje slå selveste Vålerenga fra Oslo som er vinklingen man bruker.

Vi ønsker uansett Brann velkommen tilbake til Tippeligaen. Det er bra at de lagene med flest tilskuere er på det høyeste nivået.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *