Spillerbørs Vålerenga – Odd 2-2

Deshorn Brown var Vålerengas beste mot Odd. Foto: grydis.no
Deshorn Brown var Vålerengas beste mot Odd. Foto: grydis.no

Deshorn Brown viste endelig fram ferdighetene sine, og ble kåret til Vålerengas beste av Aperopets børsmann.

Sascha Burchert 6 – Gjør ingen store feil, men kunne på en god dag tatt 2-2 målet.

Enar Jääger 5 – Gjør ting for det meste bra defensivt. Er ikke noe særlig med forover i dag.

Kjetil Wæhler 5 – Har god kontroll på Occean i store deler av kampen. Må bruke noen tjuvtriks innimellom som han slipper unna med, men er helt klart bærebjelken i forsvaret.

Jonatan Tollås Nation 4 – Blir hverken fugl eller fisk. Klarer ikke å framstå med den autoriteten man kunne ønske seg.

Simon Larsen 3 – Gjør ting som er toppklasse i blant, for så å gjøre småguttefeil alt for ofte. Dessverre blir feilene ofte mer fremtredende enn de tingene han gjør bra.

Christian Grindheim 5 – Til tider meget god i første omgang, og startet også andre lovende. Det ble allikevel mindre og mindre ut av det før han ble byttet ut.

Sander Berge 4 – Viser i første omgang litt av potensialet som bor i gutten. Faller i prestasjonen sammen med resten av laget i andre.

Daniel Fredheim Holm 3 – Er en skygge av seg selv om dagen. Og har vært det lenge. Må gå litt i seg selv og finne tilbake viljen til å komme tilbake.

Rasmus Lindkvist 3 – Måtte dessverre ut med skade, igjen. Er for skadeutsatt, og klarer heller ikke å finne tilbake til godformen.

Melker Hallberg 6 – Var med på det som vi skapte av mål og sjanser i dag. Bra første omgang, og mindre og mindre synlig utover i andre.

Deshorn Brown 6 BB – Første omgang er nok det beste han har vist i Vålerenga. Starter også andre bra, før han også blir mer borte. Det skal jo også sies at han får fryktelig lite hjelp fra resten av laget etter hvert.

 

Innbyttere:

Alexander Mathisen 4 – Hjelper godt til bakover, men klarer aldri å sette noe preg på kampen.

Morten Berre 4 – En verdig avslutning og hyllest til en vålerengalegende. Og så glemmer vi det han gjorde i dag, og minnes de øyeblikkene han har gitt oss gjennom årene.

Daniel Braaten 2 – Ser vel det meste når undertegnede hadde glemt at han var byttet inn ti minutter etter at han kom inn. Lykke til videre i neste klubb!

3 kommentars på “Spillerbørs Vålerenga – Odd 2-2

 • 2. november 2015 i 08:38
  Permalink

  Skjønner ikke 6’ern til Melker.
  Ja, han putta en og hadde en assist. Men han er jo duellveik så det holder og jobber knapt defensivt. Pga involveringene i første omg burde en svak 5’er holde – hvis ikke hadde han fått en 2’er i min bok.

  Svar
  • 3. november 2015 i 09:47
   Permalink

   Jeg synes Hallberg var en av våre beste, faktisk. Han løp så lenge han orka, men gikk tom på slutten. Da var han dårlig. Men jeg synes han var en av Vålerengas beste før det.

   Svar
 • Tilbaketråd Engamorgen mandag 2/11-15: Takk og farvel | Aperopet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *