Engamorgen 7/11-15: Søberg slo Frankrike

Vålerenga-Storhamar, Første semifinale
Steffen Søberg. Foto: Grydis.no

Steffen Søberg sto i mål da Norge slo Frankrike. Emil Jonassen skal til Vålerenga ifølge TA. Du er invitert til allmøte på Valle hvor du kan grille trenerne. Klubben viser regnestykket for stadion. Godset inviterer til medaljefest vi skal spolere. To Enga-spillere kan stemmes inn på årets lag. Og Morten Berre avslører hva som er hemmeligheten til gamlegutta.

Les mer i dagens Engamorgen.

Steffen Søberg sto for Norge

Hockeylandslaget slo Frankrike 4-2 i en røff kamp i DNB Arena i går. Steffen Søberg sto i mål, og Morten Ask hadde en målgivende pasning. I tillegg hadde Mats Rosseli Olsen et poeng. Søberg reddet 28 av 30 skudd.

Sjekk kampfakta.

I kveld møter Norge Danmark til det som har utviklet seg til å bli et virkelig rivaleri mellom to lag som ikke liker hverandre noe særlig. kl 17 på TV 2 Sportskanalen.

Emil Jonassen til Vålerenga? Neppe.

Odds back Emil Jonassen (22) sies å være i forhandlinger med Vålerenga. Han takket nei til å skrive ny kontrakt med Odd og kan gå gratis etter sesongen. Jonassen har slitt med å spille seg inn i Odd-laget, men startet mot oss på Ullevaal sist. Det er Telemarkavisa som melder dette på twitter, men saken er paywallet.

Etter det vi kjenner til er disse ryktene uansett bare tull.

Vi er enige med venstrebacken og bosmanspilleren Jesper Arvidsson fra Djurgården samt Anders Nedrebø fra Bærum.

Allmøte på Valle

Mener du at du veit bedre enn Reka og Tandberg? Er du sur fordi du er overbevist om at Vålerenga la seg bakpå mot Odd etter at Fredheim Holm, Lindkvist og Grindheim måtte ut med skade? Fatter du ikke hvorfor Deshorn Brown får spille? Nå kan du kreve svar direkte fra trenerne.

Vålerenga ved Morten Tandberg og Johannes Moesgaard inviterer til allmøte i kantina på Valle Onsdag kl 18. Der er alle velkomne. Spørsmålet er: Tør du å forlate tastaturet?

Vålerenga Stadion

Etter en del spørsmål rundt finansiering av stadion presenterer Vålerenga et regnestykke på klubbsidene.

Der kan vi lese at vi fikk 236 mill nå, og får 50 senere. Dermed ser det ut til at klubben må låne 416 mill. Det kunne vært en god ide med et allmøte om stadion også, for der er det mange spørsmål og få svar i øyeblikket.

Partypoopers

Strømsgodset inviterer til medaljefest på Marienlyst på søndag ifølge Drammens Tidende. De mer eller mindre sikrer sølvmedaljen med seier over oss, og inviterer til party både før og etter matchen. I tillegg er det arrangement på Marienlyst skole. For vår del er det bare en ting å gjøre. Sørge for at de får bronsemedalje å juble over i stedet.

På dette tidspunkt kunne man dratt den med en time i Drammen og en dram i timen, men jeg lar vær.

Årets lag 2015

I Aftenposten kan du stemme på årets lag i Tippeligaen 2015. Vi har med to kandidater i Kjetil Wæhler og Christian Grindheim. Da vet du hva du har å gjøre. Stem her.

Hemmeligheten

Morten Berre avslører i Dagsavisen at han kunne funnet på å ta en sesong til dersom han hadde fått ny kontrakt. Daniel Berg Hestad, Frode Johnsen og Morten Berre spiller alle sin siste kamp i morgen, og i følge Berre er det en ting som kjennetegner karrieren til alle tre: Få skader.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *