Engamorgen 11/11-15: Supportermøte i kveld

Rekdal stiller på Valle i kveld. Kommer du? Foto: Grydis.no
Rekdal stiller på Valle i kveld. Kommer du?
Foto: Grydis.no

Vålerengas trenerapparat er klare for å stå skolerette foran supporterne i kveld, mens Aftenposten ikke er klare til å gi opp kampen og innse at det blir et nytt stadion på Valle.

 

Ta turen til Valle i kveld

Vi har nettopp lagt bak oss en sesong som ikke sto til laud, og selv om en hyggelig rekke på sju kamper uten tap nesten redda stumpene, så blei det til slutt en kjedelig sjuendeplass.

 

Store deler av stallen er på utgående kontrakt, inkludert alle de tre keeperne i A-stallen, og det er mange spørsmål knytta til både måten Vålerenga har gjennomført årets sesong, og klubbens tanker om neste sesong.

 

Klubben inviterer derfor til et supportermøte i kantina på Valle i kveld, sånn at alle som er glade i Vålerenga kan få svar på det de måtte lure på om klubbens sportslige satsning.Trenerteamet ved Kjetil Rekdal, Morten Tandberg og Johannes Mosegaard stiller, og det samme gjør Christian Grindheim og Mohammed Abdellaoue.

Aperopet-redaksjonen tar turen, og kommer til å referere det som kan refereres. Men siden dette er et møte som er lukket for pressen vil trenerteamet kunne snakke fritt, og mye av det som sies vil vi ikke ha mulighet til å gjenfortelle her på Aperopet.no. Derfor vil vi på det sterkeste oppfordre alle som har mulighet til å møte opp på Valle i kveld klokka 18.00

 

Vi har masse spørsmål og er sikker på at alle som har fulgt Vålerenga denne sesongen også har det. Noe av det vi lurer på er:

  • Med en stor del av spillerstallen på utgående kontrakt, kommer vi til å handle stort i vinter?
  • Hva skjer på keeperplassen? Kommer noen av de keeperne vi har hatt i stallen i år til å være her også neste sesong?
  • Rekruttlaget har gjort en bemerkelsesverdig god sesong, med minimalt med hjelp fra etablerte A-lagsspillere. Anses noen av unggutta som gode nok til å flyttes opp i A-stallen?
  • Vi henta en typisk bakromsspiss i Deshorn Brown før sesongen, selv om vi ofte møter lag som legger seg lavt mot oss. Hva var tankene bak å hente denne spillertypen?
  • I mange kamper denne sesongen har vi sett slitne ut mot slutten av andre omgang. Er gutta for dårlig trent? Hva gjøres med tanke på testing og oppfølging av fysisk kapasitet hor gutta?
  • Hva i helvete er problemet med august?

 


 

Aftenposten fortsetter kampen mot stadionet

Aftenpostens avdeling for oslosaker, Osloby.no, har prata med leder for Oslo Idrettskrets Norvald Mo om prosessen som førte til at Vålerenga fikk stadiontomta. Mo er avmålt i kritikken sin, men sier at fremgangsmåten ikke var helt sånn idretten skulle sett at den var.

–  Det er ikke slik vi ønsker at idrettsanlegg skal realiseres i Oslo. Men nå er dette historie, og jeg ønsker Vålerenga lykke til med stadionet, sier Mo til Osloby.no.

 

Det som er påfallende i saken er at Oslobys journalist åpenbart har mye imot at Vålerenga har fått tomta. Her er det tungt ladede spørsmål om hvorvidt lilleputter trenger treningsbaner med 18.000 tribuneplasser, og hvor tåpelig det er å bygge et stadion bare noen kilometer fra Ullevaal.

 

Journalisten har garantert fått med seg at stadionet ikke bare er et anlegg for breddeavdelinga, og at tribuneplassene kommer til å brukes når A-laget spiller. Dessuten er “nærheten” til Ullevaal uinteressant. Dette handler om at en del av byen som har liggi brakk i årevis kan løftes. Her vil det bli skole, barnehage, boliger, butikker og serveringssteder. Det er ikke sånn at kommunen har gitt en bort en tomt uten at de får noe igjen. Dette er en vinn-vinn situasjon hvor både Vålerenga og Oslo bys innbyggere sitter igjen med noe positivt.

 

At høyresidas avis Aftenposten ikke vil at noe positivt skal skje øst for Ferner Jacobsen er gammalt nytt, men nå blir stadionet bygget, og det er bare å gi opp kampen.

Men en ting skal de ha i “Tanta i Akersgata”. De har fått med seg at stadion er et intetkjønnsord! Der er det mange andre som har sovet i timen. Aperopet sender ukens champagneflaske til Per Egil Hegge.


 

 

Aperopet kårer årets spiller

Nå som sesongen er over vil Aperopet kåre årets spiller 2015. Kåringen offentliggjør vi her på Aperopet.no i dag, så følg med utover dagen!

4 kommentars på “Engamorgen 11/11-15: Supportermøte i kveld

  • 11. november 2015 i 14:10
    Permalink

    Er rimelig sikker på at de svarer alle spørsmål. Det er ankommet tre spillere i dag så det blir offisielt i ettermiddag!

    Svar
  • 11. november 2015 i 14:34
    Permalink

    Denne type seanse vil i hovedsak resultere i politisk svada fra Reka:
    Her har vi svarene på forhånd.Reis gjerne og sammenlign i etterkant.

    Med en stor del av spillerstallen på utgående kontrakt, kommer vi til å handle stort i vinter?

    Svar fra Reka: “Det er fullt mulig. Når vi har oversikt over økonomien og godviljen fra våre sponsorer (les:Trøym) får vi svaret.”
    Hva skjer på keeperplassen? Kommer noen av de keeperne vi har hatt i stallen i år til å være her også neste sesong?

    Svar fra Reka:” Her vil også økonomien avgjøre. Det er mulig vi beholder en av de tre, men som sagt ikke noe er avgjort.”

    Rekruttlaget har gjort en bemerkelsesverdig god sesong, med minimalt med hjelp fra etablerte A-lagsspillere. Anses noen av unggutta som gode nok til å flyttes opp i A-stallen?

    Svar fra Reka:”Vi søker stadig å utvikle spillere fra egen stall. Det er noe av filosofien i Enga. Vi vil derfor la flere unge spillere prøve seg.”

    Vi henta en typisk bakromsspiss i Deshorn Brown før sesongen, selv om vi ofte møter lag som legger seg lavt mot oss. Hva var tankene bak å hente denne spillertypen?

    Svar fra Reka:
    “Vi ønsket å kompensere for tap av en toppscorer. Dessverre har vi ikke lykkes og må bare innrømme at jobben med å hente nye spillere har vært totalt mislykket. Vi vil søke råd hos Stabekk for neste sesong.”

    I mange kamper denne sesongen har vi sett slitne ut mot slutten av andre omgang. Er gutta for dårlig trent? Hva gjøres med tanke på testing og oppfølging av fysisk kapasitet hos gutta?

    Svar fra Reka: “Her overlater jeg ordet til hjelpetrenerne.”

    Hva i helvete er problemet med august?
    Svar fra Reka:
    Vi hadde utrolig flaks i flere av vårkampene. I høst har vi vist vårt reelle nivå. En middelhavsfarer som satser på 6 plass neste år.
    Husk vi må bygge stein på stein og vi satser å være i topp 3 om 3 år.”

    Svar
    • 11. november 2015 i 14:42
      Permalink

      Harald Aasen har svarene påstår han. Da har du neppe noe framtid som synsk, sannspådd. Du gidder ikke møte ja da får du holde deg hjemme. Men da får du neppe vite hva svarene blir.

      Svar
  • 11. november 2015 i 14:35
    Permalink

    Stein Erik Kirkebøen gammal Lyn supporter som er ansvarlig for oppslaget i Afteposten! Samme person som dagen etter nedrykkskampen mot Sogndal hadde en helside i Aften Aften.nå var det på tide å la en seriøs klubb (Lyn!) få oppmerksomheten for nå var Enga der de hørte hjemme. Vi vet hvordan det endte Stein Erik, jeg har arkivert innslaget fra Afte Aften 31.10 2000. Jeg ler like mye hver gang jeg leser det!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *