Frisk Asker – Vålerenga 3-2: Tapigjentapigjentapigjen

Steffen Søberg. Solid kamp mot Frisk. Foto: Grydis.no
Steffen Søberg. Solid kamp mot Frisk. Foto: Grydis.no

Tredje strake tap for Frisk Asker og det femte strake tapet i Get-ligaen er et faktum. Hva er problemet? Hvor trykker skoen? Vi prøver å synse litt.

Frisk tok ledelsen to ganger, og Enga kom tilbake to ganger. 2-2 målet i tredje periode var forøvrig et helt utrolig backhandskudd fra Ylven, hvor han setter pucken i nettaket fra omtrent død vinkel. Alle trodde han hadde blåst sjansen ved å ikke spille tversover, men den gang ei.

Dessverre holder ikke sånne enkeltmannsprestasjoner til seier. For det første hadde vi enorme problemer med Frisks førsterekke igjennom hele kampen. De lå blytungt på oss, og de gangene vi vinner pucken mister vi den før vi rekker å klarere.

Det er egentlig gjengangeren med dette laget nå. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger gutta ga bort pucken i egen sone, men det var fryktelig mange. Steffen Søberg reddet oss omtrent hver eneste gang, og var en soleklar BB i min bok.

Vi er også til tider ganske svake foran mål, så dette er akkurat en sånn kamp vi hadde trengt Filip Gunnarsson i. Men han sonet altså karantene for en albuetakling som ikke fant sted.

På tirsdag møter vi Lørenskog igjen. Kenneth Larsen brukte ordet “mishandlet” om Tony Romano, i tillegg har de innrapportert Brede Csiszar for en takling i samme kamp. I den kampen mistet vi forøvrig Morten Ask til skade, han var ikke med i dag i Askerhallen.

Hva domsutvalget finner på er umulig å si, men hvis Lørenskog er riktig heldige så kanskje vi ikke har nok folk til å stille lag på tirsdag.

Budstikka: Frisk fullførte trippelen

Kampfakta fra pointstreak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *