Vålerenga – Sparta 3-2: Tredje på rad over Sparta!

Jørgen Karterud. Foto: grydis.no.
Tomålsscorer Jørgen Karterud. Foto: grydis.no.

Nok en deilig seier på æreverdige Jordal Amfi! Endelig har gutta marginene på sin side. Les mer:

Det snakkes ofte om marginer i sport, og er det en idrett marginer teller så er det hockey. Gutta gikk på fem strake tap, og det har vært snakk om at man ikke scorer mål. Man har kanskje litt uflaks der, litt uheldige der, oops der, også går det i dass.

Men Enga har vist i to strake kamper nå at marginer er noe du skaper sjøl. Du går litt hardere på jerna, takler litt hardere, og du stuper inn mot mål selv om du vet at det står en halvtomsing av en særping klar for å kjøre kølla i trynet på deg. Når du gjør det, og har en fabelaktig Søberg i kassa bak deg, da vinner du som regel.

Dette var en kamp med mer hard kjemping enn finspill, og vi hadde et par blemmer bakover, men mange av de klarer vi rette opp igjen med hard jobbing. Det er deilig å se gutta stå på og jobbe foran kassa. Og når Lindström får to Særpinger på seg så tar Ylven fullstendig kommandoen. Tyggis-canadieren Mikaël Tam fikk nok å bryne seg på. Karterud melder seg på med to scoringer og en assist. Unge Fischer jobber knallhardt. Og gutta henger ikke med huet selv om Sparta tar en tidlig ledelse.

Ting ser brått langt bedre ut nå enn det gjorde når vi gikk på trynet mot Kongsvinger. For det koster å vinne hockeykamper, og det koster å tilrive seg marginer.

Både det andre og tredje målet er resultat av hard jobbing.

Se scoringene hos TV 2:

Karterud 1-1

Karterud 2-1

Ylven 3-1

Annet:

Sarpsborg Arbeiderblad: Nytt tap mot Vålerenga

Kampfakta

Neste match: Førstkommende søndag i garasjen på Manglerud 17:00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *