“Loffen” slutter i Vålerenga Hockey

Lars Oddvar Fjeldvang. Foto: VIF Hockey.
Lars Oddvar Fjeldvang. Foto: VIF Hockey.

Lars Oddvar “Loffen” Fjeldvang, salgs og markedssjef i Vålerenga Ishockey, har sagt opp i jobben.

Da vi tok kontakt fortalte “Loffen” at det er flere grunner til det, men hovedsakelig dreier det seg om veldig lang reisevei (Tønsberg) og ønske om mer tid til familien. De hadde planer om å flytte til Oslo, men kabalen gikk dessverre ikke opp. 

Videre forteller han at han håper å kunne fortsette trenerkarrieren. I dag har han NIHFs Trener 2 sertifisering, og han planlegger å ta Trener 3 (høyeste trenerutdannelse i regi av NIHF) så snart det lar seg gjøre. – Kanskje det finnes et lag der ute som trenger ny trener til neste sesong?

Samtidig vil han benytte anledningen til å takke alle i og rundt Vålerenga for støtten dere har vist gutta, særlig alle supporterne. I tillegg retter han en spesielt stor takk til alle frivillige som holder klubben gående – uten dem hadde det ikke blitt arrangert en eneste hockeykamp. – Det er vi hjertens enige i!

For vår del må vi vel kunne si at at avgangen kommer på et ganske ugunstig tidspunkt. På kort tid har klubben mistet Anders Åsle, Jan Tore Kjær og nå Fjeldvang, tre mann med til sammen godt over 30 års fartstid i Vålerenga Ishockey.

Så vidt vi forstår består markedsavdelingen nå av Glenn Jensen og Erik Follestad Johansen (ja, spilleren), som tilsammen har ca halvannen måneds arbeidserfaring med dette.

Vi får satse på at styret i klubben raskt hyrer en erfaren person som kan ta denne klubben videre med tanke på det som skal skje med halvannen sesong på lifesupport i Furuset Forum og etter det bygge lag i ny storstue.

Fjeldvang startet i Vålerenga i desember 2013. Takk for innsatsen, Loffen!

Èn kommentar på ““Loffen” slutter i Vålerenga Hockey

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *