Engamorgen mandag 11. januar: Vinter, vålerengaspillere og Klanen

Vålerenga i varmere vær. 25. september mot Start. Foto: Anders Grydeland (Grydis.no)
Vålerenga i varmere vær. 25. september mot Start. Foto: Anders Grydeland (Grydis.no)

Som alle andre i Norge benytter vi mandagsmorgenen til å snakke om været, eller i hvert fall vise fram at Vålerenga gjør det. Videre kikker vi på nyheter om Niklas Gunnarsson, Daniel Braaten, Torgeir Børven og Klanen.

Snømannen Deshorn

Vålerenga Fotball viser at Deshorn Brown ikke er spesielt begeistret for iskald norsk vinter, og snarere gleder seg til temperaturene blir litt nærmere de karibiske:

Aperopet støtter Deshorn, og hiver en vedkubbe til i ovnen.

Gunnarsson debuterte

Niklas Gunnarsson som er utlånt fra Vålerenga fikk sin debut for Hibernian i 2-0-seieren borte mot Raith Rovers i den skotske FA-cupen. BBC melder at han fikk 54 minutter på banen, og ble med det første nordmann i klubben siden Isak Arne Refvik og Svein Mathiesen på 1970-tallet. Aperopet ønsker Gunnarsson alt mulig hell i grønt.

Braaten øver seg

Flere medier melder at Daniel Braaten trener med Lillestrøm. Torgeir Bjarmann mener laget fra stasjonsbyen kun skal knytte til seg spillere som ikke koster noe før årets sesong, og at 33-åringen som Vålerenga ikke ønsket å ha med videre, derfor er aktuell.

Rykter om Børven

Etter hva Aperopet erfarer er dette bare en vill spekulasjon, og som når det gjelder Vålerenga ikke har røtter i noen virkelig kontakt. Vålerenga har angripere, mangler penger og er langt fra å kunne hente profilerte reserveløsninger.

Klanen 2016

Klanens valgkomité ber om innspill til neste styre i Klanen.

2 kommentars på “Engamorgen mandag 11. januar: Vinter, vålerengaspillere og Klanen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *