Engamorgen søndag 7. februar: Fotball og hockey

Harde tak mot Lørenskog. Foto: Kenneth Myhre
Harde tak mot Lørenskog. Foto: Kenneth Myhre

Dagens Engamorgen tar selvsagt for seg tapet for Lørenskog og treningskampen mot Litex. I tillegg etterlyser klubben frivillige til Vålerenga-dagen, så nå har du mulighet til å gjøre en innsats for klubben i ditt hjerte. 

Tap på Jordal

Vålerenga Hockey tapte 1-2 for Lørenskog i går, og tapet var vel fortjent. Som flere har påpekt manglet gutta sprut i beina, og da går det sjelden slik vi ønsker. Dette laget er avhengig av å spille med høy innsats og energi for å ta poeng. Allikevel satte man inn en ganske heftig sluttspurt som endte med scoring i undertall. Lørenskog så rystet ut da, men utligningen kom aldri. Kampfakta

Sammendrag fra kampen kan du se på TV 2.

Gutta har nå spilt ti kamper på en snau måned, og tatt 20 poeng. Det må sies å være meget bra. Nå er det landslagspause. Steffen Søberg og Martin Laumann Ylven skal til Danmark for å spille firenasjoners, mens resten får sårt tiltrengt hvile.

Serien starter opp igjen 16 februar med bortekamp mot Oilers i Stavanger.


Siste kamp på La Manga

Vålerenga spilte 1-1 mot Litex Lovetsj på La Manga. Det var vel det man kan kalle “grei gjennomkjøring”, det er tross alt La Manga i februar.

Bjørn Maars Johnsen scoret Litex-målet. Han spilte seks kamper for Vålerenga 2 i 2010. Senere har gutten i tur og rekke spilt for FK Tønsberg, Antequera CF (Spania), Atletico Baleares (Spania), Louletano (Portugal), Atletico Clube de Portugal og nå Litex. Mildt sagt en uvanlig karrierevei.

Vålerengas mål ble scoret av Daniel Fredheim Holm, etter innlegg fra Simen Juklerød.

Se høydepunkter fra kampen på klubbsidene

Og kamprapport på klubbsidene

Og Reidar Sollies kamprapport i Dagsavisen


Klubben trenger deg

Vålerengadagen nærmer seg, og klubben trenger hjelp. Espen Bjørneseth etterlyser frivillige til å drive loddsalg og dele ut flyers i Vallhall kl 15-17. Her er det bare å trå til folkens. Les mer hos Klanen.no


Zuuuuke!

Mats Zuccarello, som var innom Vålerenga som guttespiller, fortsetter å briljere i NHL.

Sjekk denne straffescoringa mot Philadelphia Flyers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.