Engamorgen onsdag 10. februar: Dommer’n er klar

Vålerenga Ishockey er Vålerengamestere 2015. Foto: Grydis.no
Vålerenga Ishockey ble Vålerengamestere 2015. 14. Februar skal de forsvare tittelen. Foto: Grydis.no

I dag har vi en fyldig og allsidig Engamorgen hvor vi går fra en rosa traktor til en Vålerengelsk europamester og billettpriser i Europa. Også finner vi ut hvem som skal dømme Vålerenga vs Vålerenga, og hvem som ikke har tid.

Rosa helikopter traktor

For ikke lenge siden ble det kjent at Moods of Norway gikk inn som Vålerenga-sponsor. Flere tøffe og mandige Vålerenga-fans ble selvsagt fra seg over dette, da de antagelig følte sin maskulinitet kraftig truet av gutta med rosa traktor og rutete dresser. Vel, hvis det alene var nok til å få deg til å flippe ut, sjekk ut dette:

De rosa traktorgutta i Moods of Norway inviterer Vålerenga-fans til instagramkonkurranse. Det skjer på selveste valentindagen, som i år også er kombinert med morsdagen. For å ha mulighet til å vinne må du ta bilde av noe rosa og tagge Vålerenga på instagram sammen med div andre hastags, inklusive #traktormotbrystkreft.

Som om ikke det var nok kan du vinne billetter til “I kveld med Ylvis”, pluss gavekort fra Moods, signert Vålerenga-drakt og billetter til Henger’n.

Og som om ikke det var nok inviteres alle på gratis vafler i flaggskipbutikken til Moods of Norway på Karl Johan i dag (onsdag!) mellom kl 12 og 16.

Se hele saken på klubbsidene

Personlig skjønner jeg ikke helt hvorfor rakner over sånt, det var like barnslig når folk sto og buet på Hansa når de bestemte seg for å sponse Enga. Det klesmerket er kanskje ikke min greie, men det er ikke dermed sagt at man trenger å yte åpenlys motstand. Er det en ting enkelte i Vålerenga-familien bør lære seg er det dette: klubben eksisterer for flere enn deg sjøl.

Dessuten er vafler digg, og brystkreft noe svineri. Bra tiltak.


Dommerjævel!

Svein-Erik Edvardsen skal nok en gang dømme Vålerenga-mesterskapet. På isen får han med seg veteranen Tom Gunnar Bratsberg som assistent, men til fotballen er det fortsatt uklart. Sist var det superadvokat John Christian Elden som gikk på linja, men han hadde ikke tid i år. De som følger med i nyhetsbildet har nok forståelse for det.


Europamester!

Mats Rosseli Olsen fortsetter sin gode utvikling i Frölunda. Spilleren som i følge Jan Tore Kjær hadde flere treningstimer i året enn Petter Northug spilte to sesonger i Vålerenga før han dro til Sverige. Tirsdag kveld ble han europamester da Frölunda vant 2-1 over Kärpät på bortebane i CHL-finalen. Vi gratulerer!

 


Det stille livet på prærien

Det skjer ikke mye på romerike om dagen, bortsett fra at de som vanlig tenker mye på Vålerenga. Her er to tilfeldige eksempler fra sosiale medier jeg kom over etter jeg søkte på “Vålerenga”.


Billettpriser

Det har blitt nøye dokumentert at engelske fans nå begynner å protestere mot de sinnsvake prisene i Premier League.

I går kveld spilte VFB Stuttgart mot Borussia Dortmund i den tyske cupen. Billettprisen var etter sigende 20 euro, noe Dortmund-fans syntes var så stivt at de pepret banen med tennisballer i protest.

Rettelse: Ståplass for Dortmund-fans kostet 19.50, men sitteplasser kostet 38.50. 25% av bortebillettene kostet hele 70 euro. Ikke rart de protesterer.

Det er åpenbart at tyske fans ikke har tenkt å la Bundesliga-fotballen gå ned samme vei. Tenk om engelske fans hadde reagert på dette for 20 år siden.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *