Engamorgen 4. mars: Hat trick!

Jørgen Karterud. Foto: grydis.no.
Jørgen Karterud. Foto: grydis.no.

Vålerenga vant 4-2 i Fredrikstad, og fikk scoret noen pene scoringer. Fotballgutta har landet, og lørdag er det generalprøve i Tippeligaen – og ny hockeymatch. 

Seier i Østfold

Vålerenga tok seieren i Stjernehallen godt hjulpet av Jørgen Karterud, som scora hat trick. Det siste målet ble scoret av Tobias Lindström, da Enga avgjorde med to scoringer i andre periode.

Slik kom målene:

1-0: Karterud går fra egen sone, drar av en mann og runder backen halvveis. Skyter et overraskende skudd og overrumpler keeper. Pent.

2-0: Ylven gir pucken til Karterud som kommer i stor fart. Han drar av to mann, runder keeper og setter den fra nesten død vinkel. Nok en gang: Pent!

3-2: Tim Mørk og Magnus Fischer vinner nærkampene langs vantet. Fischer spiller pucken ut i slottet på backhand, og Karterud setter sitt tredje. Pent!!

4-2: Kampen avgjøres av Tobias Lindström, som går fra egen sone og skyter et håndleddskudd når han passerer blå. Det skal i utgangspunktet være keepermat, men pucken ser ut til å skifte litt retning i en Stjernen-kølle.

Trykk på linkene over for å se scoringene hos TV 2.

Med to serierunder igjen ser det uungåelig ut at vi havner på femteplass. Storhamar er seks poeng bak og Sparta er nå nærmeste lag foran, også med seks poeng. Seks poeng er forøvrig akkurat så mye poeng vi har tapt mot Kongsvinger denne sesongen..

Apropos Kongsvinger, de fikk grisejuling av Oilers i Stavanger torsdag kveld. Oilers vant 13-0 og hadde 74-9 i skudd.

Oilers er laget vi møter førstkommende lørdag kl 16 på Jordal Amfi. Dersom de vinner den kampen blir de seriemestere. På Jordal Amfi. Det vil vi helst ikke se.

Kampfakta

Tabell


Vålerenga Fotball er tilbake

Fotballgutta landet på norsk jord sent i går kveld, og allerede lørdag er det generalprøve for Tippeliga-starten. Da møter de Godset på Marienlyst kl 16, den kampen går på TV 2 Sportskanalen.

Førstepri bør uansett bli å møte opp på Jordal Amfi for å se hockeygutta sabotere gulldrømmen til Oilers. Vålerenga-seier der kan sette opp en ren seriefinale mellom Oilers og Lørenskog i siste runde.


Pølsefest i NFF

VG fortsetter fokuset på NFF, og kan nå fortelle at i løpet av de siste tre årene ansatte NFF 34 personer – og bare fire av de var kvinner. Den ene i en 20% stilling.

NFF har et uttalt mål om å øke kvinneandelen, men følger altså ikke opp i praksis. Siem beklager og innrømmer de ikke er gode nok. På det også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *