Engamorgen lørdag 5. mars: Generalprøve mot Strømsgodset i dag!

Moa spiller mot Strømsgodset. Foto: grydis.no.
Moa spiller mot Strømsgodset. Foto: grydis.no.

Vålerenga møter Strømsgodset i Drammen til den siste treningskampen før alvoret starter mot Viking på Ullevaal mandag om en drøy uke. Hockeygutta spiller også i dag, og skal gjøre sitt beste for at Stavanger ikke blir seriemestere på Jordal.

Vålerenga Fotball møter altså Strømsgodset til generalprøve klokka 16.00 i dag. Vålerenga reiser til Drammen med et tilnærmet fullt mannskap med unntak av Jonatan Tollås Nation, Anders Nedrebø og Sander Berge. Sistnevnte er i trening etter skaden han pådro seg på landslagssamling for noen uker siden, og det er håp om at han rekker seriestarten mot Viking. “Moa” er en av spillerne som har vært skadet i vinter, men er klar til kampen mot Strømsgodset selv om han sannsynligvis ikke starter.

– Du er nødt til å bygge opp et grunnlag som gjør at du tåler å trene mye. Du møter en del grenser av og til hvor det kanskje går litt for langt og litt for mye, så må man ta en liten break. Spesielt med “Moa” som hadde en meget sterk januarmåned, men så har det trøblet litt for han i februar så vi har tatt ham ut av trening, og begynt på nytt igjen i stedet for å kjøre på videre og få ham langtidsskadet. Nå er han klar. Han har fått det grunnlaget han behøver så nå kan vi bygge på igjen. Men vi er nødt til å være tålmodig med ham. Han skal jo være her i fire år, og vi var nok litt for utålmodige da han kom hjem i fjor sommer. Han spilte litt for mye, og ble kjørt litt for hardt uten å ha grunnlaget i bånn. Nå bruker vi litt mer tid og da ser det også bedre ut, sier Rekdal til klubbens nettsider (se hele intervjuet i sin helhet nederst i dagens Engamorgen.

Rekdal sier der at han laget ikke er helt klar ennå, men at vi skal bli klar til 14. mars.

– Kampen i morgen er ikke tellende, så vi er nødt til å teste litt grenser. Både på måten vi skal forsvare oss på, og måten vi skal angripe på. Når treningskampene er over får vi sette oss ned og summere opp hvor langt vi kan tøye strikken. Vi spiller om resultater når sesongen begynner, og da nytter det ikke å være overmodig og naiv på den ene siden, men på den andre siden må vi være frekk, og vi må prøve, sier Rekdal til klubbens nettsider

Kampen i dag vises for øvrig direkte på TV 2 Sportskanalen som er tilgjengelig gratis for de fleste (Get har den på kanal 23), samt på TV 2 Sumo.

 


 

Skal hindre Oilers-gull

Vålerenga Ishockey får besøk av Stavanger Oilers på Jordal i dag, også det klokka 16.00. Oilers leder serien med fire poeng foran Lørenskog og kan med andre ord bli seriemestere i dag med seier. Lørenskog spiller samtidig hjemme mot Stjernen, og seriegullet vil glippe for romerikerne om det ikke blir seier der. Disse to lagene møtes i siste serierunde i Stavanger førstkommende tirsdag.

– For min del spiller det ingen rolle om det er Oilers eller Lørenskog som blir seriemestere. Men jeg tror Stavanger tar det, sier Espen “Shampo” Knutsen til Stavanger Aftenblad (betalingsmur). 

For Vålerengas del har kampen ingen praktisk betydning. Laget ligger på 5. plass med 74 poeng, og det er både seks poeng opp til Sparta på plassen over og ned til Storhamar på plassen bak.

Kampen vises direkte på TV 2 Sumo og du kan også høre radio fra Klanens Webradio. Det er mulig å kombinere disse to så du får bilder fra TV 2 og kommentatorer fra KWR. Du må bare pause sendinga som ligger foran (som regel Sumo) og starte den igjen der KWR kommer inn.

 


 

Fornøyd med Marbella

Vålerenga Fotball kom hjem til Oslo fra Marbella natt til torsdag, og Kjetil Rekdal oppsummerer oppholdet på klubbens nettsider. Han trekker fram at vi får flere spillere tilbake fra skader som det mest positive med oppholdet.

Se intervjuet i videovinduet under:

 


 

Trøbbel for Børven

Vi tar med en sak om Torgeir Børven som for tiden spiller i Twente i toppserien i Nederland. Det vil si, toppserieplassen kan ryke og klubben kan bli sendt ned til fjerde nivå på grunn av økonomiske problemer. Det melder NTB, gjengitt av Sporten.com.

Klubbdirektøren sier det er mindre enn 50 prosent sjanse for at Twente beholder profflisensen.

Børven, som var aktuell for et comeback i VIF-trøya vinteren 2014, brakk beinet og er først nå i vinter tilbake i trening igjen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *