Engamorgen mandag 7. mars: Reaksjoner etter generalprøven

Moa brant straffe mot Strømsgodset. Foto: grydis.no.
Moa brant straffe mot Strømsgodset. Foto: grydis.no.

Vålerenga tar med seg både positive og negative punkter fra kampen mot Strømsgodset på lørdag. Dessuten ser vi på hvordan du både kan vinne Vålerengas nye drakt, og få dekket Rekdal-behovet ditt fram mot seriestart.

Vålerenga gjennomførte generalprøven før Tippeliga-premieren på lørdag. Kampen mot Strømsgodset endte som kjent 3-3, etter en horribel start av bortelaget fra Oslo Øst, hvor man satt med to mål i ræva allerede etter ti minutter.

VIFTV har slått av en prat med Morten Tandberg, Herman Stengel og Kjetil Wæhler etter matchen, og konsensus er tydelig: Vi slipper inn for enkle mål.

Wæhler fokuserer på at sekken må snøres igjen før man begynner å spille om poeng neste mandag, mens Tandberg påpeker at det var rotete fra begge lag, men at det var positivt at vi klarte å snu en kamp som starta så dårlig.

Det mest foruroligende i videointervjuene er det Herman Stengel sier om at fokuset før kampen handlet om å få en god start. Håper ikke det er den typen god start man ser for seg mot Viking neste uke.


 

Avspark 2016

Hvis du har lite å gjøre etter lunsj på jobb i dag kan du ta en titt på arrangementet Avspark 2016 som streames direkte på vif-fotball.no fra klokka 13.15 i dag.

Dette er et slags kick off for alle klubbene i Tippeligaen og Obos-ligaen, og man vil få møte alle lagenes kapteiner og trenere.

Så hvis du ikke kan vente til seriestarten med å se Kjetil Rekdal og Christian Grindheim er altså Avspark 2016 løsninga.

Hvis du i tillegg må ha jevnlige doser av Reka fram mot seriestarten kan du kose deg med Fire stjernes middag på TVNorge denne uka, hvor Kjetil Rekdal skal få vise fram kokkekunstene. Det er bare å stålsette seg for dårlig humor, og mimring om straffa mot Brasil på TVNorge fra klokka 19.30 i kveld.


 

Tipp tabellen – Vinn drakt!

Aperopet i samarbeid med Sjappa arrangerer tippekonkurranse før årets sesong. Kort fortalt er det om å gjøre å tippe hvordan Tippeliga-tabellen kommer til å se ut etter at sesongen 2016 er over, og den som kommer nærmest vinner en drakt. Dessuten trekker vi ut fem tilfeldige vinnere som får hvert sitt Vålerenga-skjerf.

Mer info om hvordan du kan delta finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *