Engamorgen tirsdag 8. mars: Sluttspillet “trekkes”

Øystein Olsen feirer NM
Øystein Olsen, Vålerenga-legende. NM 1998. Foto: FrankO/vif-hockey.no

Ok, det trekkes ikke. Det skal velges. Men vi får vite motstander, og hvilken ishall du skal innta på fredag. Ellers har Dag-Eilev Fagermo startet oppvarmingen til sesongen i kjent stil, og vi ser på mulige motstandere i sluttspillet i hockey, og det er årsmøte i Vålerenga Fotball Elite i kveld.

Fagermos debattskole

TV 2 har hatt kickoff-sending for Tippeligaen. Der ble det en merkelig seanse mellom Rekdal og nesten Brøndby-trener Dag-Eilev Fagermo, hvor Rekdal fornuftig nok påpeker at lag som er nærmere midten av tabellen har større mulighet for å forbedre seg og tabellposisjonen enn lagene i toppen. Han snakker altså om Vålerengas muligheter for å nærme seg topplagene.

Fagermo bestemte seg av en eller annen grunn for å kverulere, og virket egentlig bare å være uenig for å være uenig. Lage god TV og så videre. Rekdal blir litt satt ut, da det er litt vanskelig å forstå om Fagermo er uenig eller ikke, men vi får bare konkludere med at allerede før sesongen har startet har denne klovnen fra Grenland gjort sin første atale TV-opptreden. Det blir langt fra den siste.

Se klippet hos TV 2.


Årsmøte

Det er årsmøte i Vålerenga Fotball Elite i kveld kl 18.00 i Vallhall. Det forventes ingen skandaler, men man veit aldri. Dessverre er vi alle forhindret fra å dra, så hvis noen skal og vil sende oss en oppsummering på mail hadde det vært kjempefint! Du finner kontaktinformasjonen vår i høyremenyen.

Her er agendaen for møtet


Siste serierunde

I kveld spilles den 45. og siste serierunden i Get-ligaen. Vi møter Kongsvinger borte i en fullstendig irrelevant kamp. Vi ender på femteplass, og Kongsvinger ender i kvalserien. Det hadde vært ålreit å slippe å avgi enda flere poeng til dem, dog. Seks holder.

Den eneste spenningen som er igjen er hvorvidt det blir Lillehammer eller Manglerud som slår følge med Kongsvinger til kvalserien, hvor Bergen og Tønsberg venter – samt at Frisk og Sparta gjør opp om retten til å velge motstander i sluttspillet.

Det fungerer altså slik at seriemesteren (Stavanger) velger mellom lagene på 7. og 8. plass, deretter får lag 2 (Lørenskog) velge mellom gjenværende og laget som ble nr 6.

Det betyr at det blir Frisk eller Sparta som kan velge mellom oss, og antagelig Storhamar. Sannsynligvis vil Frisk like å møte oss. De har vært gode mot oss denne sesongen, og det blir stinn brakke i Askerhallen. Sparta har slitt veldig mot oss.

Uansett får vi bortekamp fredag og hjemmekamp søndag. Da passer det greit at Tippeligaen starter mandag.

Nå blir det tett framover folkens!


Vinn drakt

Husk tippekonken vår hvor man kan vinne en drakt. Alt du trenger å gjøre er å føre inn din tabell her! (Krever Facebook)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.