Engamorgen fredag 25. mars: Jääger holdt buret reint

Enar Jääger holdt buret reint mot Norge i går kveld. Foto: Grydis.no
Enar Jääger holdt buret reint mot Norge i går kveld. Foto: Grydis.no

Vanligvis føler jeg at en helg uten klubbfotball, enten i Tippeligaen eller i de europeiske storligaene, er som en kropp uten sjel. Det er kult når landslaget gjør det bra, men jeg vil aldri få like sterke følelser for Norge som for klubblagene jeg bryr meg om. Dessuten er det jo i rettferdighetens navn ikke så forbanna ofte at landslaget gjør det bra.

Denne uka, etter en relativt haltende start på sesongen, og med store deler av troppen slått ut av et magevirus, føles det helt greit med en landslagspause. Å møte RBK med et reint juniorlag hadde ikke vært spesielt kult, samme hvor mange lovende unggutter vi har i klubben.

Ulempen for oss som prøver å skrive om hva som skjer rundt klubben er at det blir færre nyhetssaker å skrive om når fokus rettes mot landslaget. Men et par saker med Vålerenga-relevans er verdt å nevne.

 


 

Jääger i aksjon mot Norge

Norge møtte Estland til privatlandskamp i går, og Vålerengas stopper/venstreback Enar Jääger spilte hele kampen for Estland – som høyreback.

Hele den estiske forsvarsfireren kan for øvrig linkes til Norge på en eller annen måte. I tillegg til Jääger finner vi den tidligere Vålerenga-kulthelten Ragnar Klavan, Sogndals venstreback Taijo Teniste, og mannen som gir norske kommentatorer hodebry: Artur Pikk. OK, den siste linken er kanskje syltynn (hvis det er lov å si om en med det navnet).

Uansett, Jääger og kollegene holdt buret reint, og kampen endte 0-0. Vi tar gjerne en reprise av en clean sheet neste lørdag, Enar!


 

10.000 solgt til RBK-kampen

Etter en begredelig sesongstart med to tap på to kamper, hadde ingen ting smakt bedre enn å slå tilbake mot regjerende seriemestere Rosenborg. Tidlig lørdagskamp i april, så man kan se Vålerenga knuse trønderne med vårsola i ansiktet. Joda, det høres ut som en grei måte å få litt revansje på.

Allerede nå, med over en uke igjen til kampen, skal det være over 10.000 solgte billetter. Det er altså bare å kjøpe sine billetter  sporenstreks, for dette kan bli en riktig så hyggelig kveld på Ullevaal.

 


Tabellkonkurranse

Aperopet arrangerer i samarbeid med Sjappa en tabellkonkurranse, hvor du kan vinne en Vålerenga-drakt, eller være med i trekningen av fem skjerf. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn ditt tabelltips på vår Facebook-side i løpet av mars!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *