Engamorgen lørdag 26. mars: Overgangsvinduet stenger i neste uke

Henter Kjetil Rekdal inn noen nye spillere i dette overgangsvinduet? Foto: Grydis.no.
Henter Kjetil Rekdal inn noen nye spillere i dette overgangsvinduet? Foto: Grydis.no.

Torsdag 31. mars stenger overgangsvinduet for norske klubber. Kan vi forvente noe action den neste uka?

Sannsynligvis ikke. Det har ikke vært noen interesse rundt noen av våre spillere, i alle fall ikke stor nok interesse som gjør at Vålerenga vurderer å selge. Økonomien er som vanlig svak, så det er svært begrenset hva vi eventuelt kan få inn også.

Vålerenga har i vinter blitt tilbudt spillere fra andre klubber, men klubben har sagt nei til samtlige. De aller fleste regnes ikke som gode nok, mens dem som kan bidra er både for dyr i overgangssum og lønn. Vålerengas lønnspolitikk har aldri vært bedre med kun et fåtall av spillere som tjener over millionen. Slutt er tida på å gi spillere to og tre, og hele seks, millioner kroner i årslønn. Overgangssummer er det også uaktuelt å betale.

Det kan hende Vålerenga får tak i en unggutt som kan bli god på sikt, eventuelt en lånespiller, uten at Aperopet har fått dette bekreftet fra noen hold. Vålerengas rykte i fotball-Europa blant klubber og agenter er meget god. Flere får øynene opp for hvordan vi behandler både unge spillere og lånespillere, og vi står derfor foran i køen av agenter som vil at sin klient skal få spilletid framfor en feit lønnssjekk. For Vålerengas del er det uansett viktig at spilleren både kan bidra på banen, samtidig som han ikke koster mye penger i drift.

Overgangsvinduet stenger torsdag 31. mars.

 


 

Seriestart på mandag!

Andre påskedag (mandag) er det serieåpning i Toppserien for kvinner. Vålerenga har fått inn David Brocken som hovedtrener og starter klokka 15.00 mot Stabæk i Vallhall.

– Han er en bra trener som er opptatt av en spillende stil. Jeg tror han kan få ut det beste i oss, sier Vålerengas kaptein, Camilla Christensen, til fotball.no.

Norges Fotballforbund har laget et vidoeintervju med Vålerengas kaptein som du kan se her.

– Det er veldig gøy å være kaptein og å få den muligheten, men det er også mye ansvar og det kjenner jeg på. Vi har mange som tar ansvar utenfor banen, så for meg handler det om å gå foran og ta ansvar på banen, sier kaptein Camilla Christensen.

Hun svarer også på noen spørsmål om hvordan Toppserien 2016 ender:

– Hvem vinner Toppserien? LSK Kvinner
– Hvem blir topp tre? LSK Kvinner, Avaldsnes, Røa
– Hvem blir beste spiller i Toppserien? Lene Mykjåland
– Hvem blir toppscorer? Isabell Herlovsen
– Hvilken spiller blir årets positive overraskelse? Cecilie Fiskerstrand

 


 

Husk tabellkonkurransen!

Aperopet har i samarbeid med Sjappa laget en tabellkonkurranse for Tippeligaen 2016. Fristen for å være med er torsdag 31. mars. Det beste tipset blir belønnet med en Vålerenga-drakt, men alle som er med er også med i trekningen av fem Vålerenga-skjerf.

Skriv ditt tabelltips i kommentarfeltet under, eller på vår Facebook-side hvor du også kan lese mer om konkurransen. 

Her er lagene du skal plassere i riktig rekkefølge:

Bodø/Glimt
Brann
FK Haugesund
Lillestrøm
Molde
Odds BK
Rosenborg
Sarpsborg 08
Sogndal
Stabæk
Start
Strømsgodset
Tromsø
Viking
Vålerenga
Aalesund

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *