Engamorgen mandag 28. mars: Semifinale i ishockey og fotballseriestart for damene i dag!

En solid Steffen Søberg er viktig når semifinaleserien mot Lørenskog begynner. Foto: Grydis.no
Steffen Søberg. Solid kamp mot Frisk. Foto: Grydis.no

Påsken kalles “Den stille uken”, og sånn har det vært i større deler av idrettens verden også. I dag braker det imidlertid løs igjen. Semifinaleserien mot Lørenskog starter, men først er det seriestart for damene i fotball.

Etter en kvartfinaleserie som var spennende ganske lenge er det duket for nok en tur rett ut av byen for å sikre finaleplass. Vålerenga Hockey skal til Lørenskog Ishall for å ta for seg klokka 19.00. Klanens webradio sender radio fra kampen med intervjuer og mer. Sumo.no viser kampen

Som i kvartfinalen er det først til fire seiere, og Lørenskog har hjemmefordel, slik at kampene 1, 3, 5, og 7 spilles på deres isflate, med kamper annenhver dag til det er avgjort. Forvent oppgjør med litt ekstra tenning både på isen og på tribunen.

Vålerenga Hockeys hjemmeside har en sak om kampen, der Espen «Shampo» Knutsen ser muligheten til å kunne forlate jobben som Vålerenga-trener etter å ha tatt laget til finalen en siste gang.

— Det er gøy det selvfølgelig. Vi er veldig fornøyde med at vi gikk til semifianle, vi var jo underdogs i kvarten også. Går inn som underdogs i semifinalen, men vi føler vi har et bra lag. En bra gjeng med gutter som jobber hardt for hverandre. Vi ser på den semifinalen her som bare en posistiv greie og vi skal gjøre alt vi kan for å komme til finalen.

Se intervju med Espen «Shampo» Knutsen og Rasmus Juell i videovinduet under.


Seriestart for damelaget

I Vallhall klokka 15.00 er det seriestart for Vålerengas damelag. Kampen går mot Stabæk, og KWR sender også denne kampen med intervjuer på indre bane og full pakke. Kampen vises på fotball.no

Fotballforbundet har intervjuet både Vålerengas og Stabæks kapteiner før oppgjøret – og sesongen.

 


U21-landskamp

Med VIFs Ghayas Zahid fra start tapte U21-landslaget 0-1 for Nederland på La Manga lørdag.

Høydepunkter i videovinduet under.

Det er ny mulighet i dag i en kamp mot Spania U21 som muligens ikke vises på TV.


To G18-landskamper

Vålerengas Mathusan Sandrakumar kom inn etter 83 minutter i Norges 3-0-seier mot vertsnasjonen Latvia i påskens G18-turnering i går.

Sandrakumar spilte fra start i lørdagens 1-1-kamp mot Polen.


Klanen inviterer til tribunemøte

Klanen er OK fornøyd med tribunelivet mot Viking, men søker å gjøre det enda bedre utover sesongen, og inviterer til møte om tribunelivet i forkant av kampen mot RBK. Kampen er lørdag, og møtet fredag 1.april kl.18.00 på Klanskontoret, to etasjer over Bohemen.


Husk tabellkonkurransen!

Aperopet har i samarbeid med Sjappa laget en tabellkonkurranse for Tippeligaen 2016. Fristen for å være med er torsdag 31. mars. Det beste tipset blir belønnet med en Vålerenga-drakt, men alle som er med er også med i trekningen av fem Vålerenga-skjerf.

Skriv ditt tabelltips i kommentarfeltet under, eller på vår Facebook-side hvor du også kan lese mer om konkurransen.

Her er lagene du skal plassere i riktig rekkefølge:

Bodø/Glimt
Brann
FK Haugesund
Lillestrøm
Molde
Odds BK
Rosenborg
Sarpsborg 08
Sogndal
Stabæk
Start
Strømsgodset
Tromsø
Viking
Vålerenga
Aalesund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *