Engamorgen torsdag 31. mars: 1-1 i kamper!

 

Magnus Fischer, matchvinner mot Lørenskog. Foto: Jarl-Erik Sandberg / jesphoto.smugmug.com
Magnus Fischer, matchvinner mot Lørenskog. Foto: Jarl-Erik Sandberg / jesphoto.smugmug.com

Taket på Jordal løftet seg som i gamle dager da Magnus Fischer ble matchvinner for Vålerenga. I kveld kan du stille Rekdal til veggs på Bohemen, det er siste frist for vår tabellkonkurranse, og en gammel kjenning var innom Valle.

En nervepirrende forestilling og et par enkle baklengsmål gjorde at jubelen ble desto høyere da Magnus Fischer ble matchvinner på et fullsatt Jordal. For det var nok en jevn, tøff kamp hvor Vålerenga ledet fortjent etter én periode selv om Lørenskog tok en tidlig ledelse. I midtperioden gikk ting litt skeis, og når sant skal sies var gutta heldige som gikk til pause med uavgjort etter to perioder.

I siste periode var det meget jevnt og tøft, men det ble til slutt Fischer som scoret på smått utrolig vis. Gutten viser kyla, venter ut keeper og vipper den over armen og i mål fra omtrent død vinkel. Herlig!

Se alle målene hos TV 2

Gutta feirer 3-2 målet. Foto: Kevin Skjøthaug
Gutta feirer 3-2 målet. Foto: Kevin Skjøthaug

Vi kan også ta med den stygge taklinga fra Henrik Ødegaard på Filip Gunnarsson. Ødegaard har jo for vane å kjøre ned alt og alle han ser, og dessverre er det ikke alltid dommerstanden følger helt med.

Denne gangen gikk det ut over Gunnarsson, som fullfører selv om Gunnarsson ikke mottar pucken. Ikke bare fullfører han, men han kjører armene opp i taklingsøyeblikket, altså på en spiller med ryggen til som er helt uforberedt. For dette blir han belønnet med 2 minutter for interference, med andre ord anerkjenner dommerne at Gunnarsson var uten puck. De bare syntes ikke det var så stygt. Eller var det strafferabatt pga motspillers rykte, dommer?

Se taklinga hos TV 2

Det gikk tilsynelatende bra med Gunnarsson, som var tilbake litt senere i kampen.

Ellers var det også veldig hyggelig å se Henrik Kristoffersen, alpinist og Vålerenga-supporter på plass iført kongeblått.

Dagsavisen: Fullt Jordal-trøkk da Vålerenga slo tilbake

VG: – Idiotisk å takke for kampen

Jepp, Ylven er ikke så fan av å takke for kampen. Det gjorde han heller ikke, og benyttet anledningen til å stifte nærmere bekjentskap med flere av Lørenskog-gutta på andre måter..

Temperaturen skrus opp ytterligere – ny match på fredag!

Kampfakta


Rekeaften

Husk at Rekeaften finner sted på Bohemen kl 17.30 i kveld. I stedet for å stå og slenge dritt på tribuna eller på nettet har du nå muligheten til å møtte opp og stille et saklig spørsmål face to face og få reine ord for penga.

Her kan du spørre om alt, og det blir neppe produsert noe referat senere. Dette er et privat møte uten media.

Spørsmål bør aller helst sendes inn på forhånd, les alt om Rekeaften på klubbsidene


Rino brakk hånda

Vålerengas talentfulle midtbanespiller, Rino Falk Larsen, brakk mandag hånda under trening med A-laget. Han er dermed ute en stund fremover, dessverre.


Hoseth på Valle

Magne Hoseth, seriemester i 2005, var tilbake på Valle i dag i forbindelse med trenerutdanning – men fikk ordre fra Rekdal å ikle seg kongeblått en gang til. Hoseth har mye fint å si om Enga, sjekk ut saken og intervju på klubbsidene.


Tabellkonkurranse

Husk vår tabellkonkurranse hvor du kan vinne en drakt! Fristen for å delta går ut ved midnatt.

Alt du behøver å gjøre for å være med i konkurransen er å skrive inn ditt forslag på hvordan Tippeligaen 2016 ender – enten som en kommentar på Aperopets Facebook-side, eller som en kommentar på denne artikkelen. Du kan også sende en e-post til postATaperopetDOTno.

Den som tipper best vinner en Vålerenga-drakt, men vi trekker også ut fem tilfeldige bidrag som alle vinner et Vålerenga-skjerf. Premiene leveres av Sjappa. 


 

Fullt Jordal til semifinale 2. Foto: Kevin Skjøthaug
Fullt Jordal til semifinale 2. Foto: Kevin Skjøthaug

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *