Engamorgen fredag 1. april: Vålerenga byr på unik opplevelse!

Vær flue på veggen når Rekdal hyller/hudfletter spillerne i morgen! Foto: Grydis.no
Vær flue på veggen når Rekdal hyller/hudfletter spillerne i morgen! Foto: Grydis.no

Hvem har ikke drømt om å få være flue på veggen i en garderobe før og etter en kamp i Tippeligaen? Vel, hvis du har et snev av flaks så kan du få oppleve akkurat det under kampen mot Rosenborg i morgen!

I går arrangerte klubben og Klanen et “lukka åpent møte”, hvor supportere får møte klubben og spørre om det de måtte lure på, uten at pressen har tilgang. Aperopet kommer med en oppsummering av møtet i løpet av dagen, men kan allerede nå fortelle om en stor nyhet fra arrangementet.

Med seg til møtet på Bohemen hadde klubben nemlig en ide om å invitere en til to supportere til å få en helt unik kampdagopplevelse. I samarbeid med Klanen vil klubben finne noen heldige utvalgte som skal få komme tettere på spillergruppa enn de fleste supportere kan drømme om.

Høres det spennende ut? Noe du kunne tenke deg? Vi klipper inn informasjon fra Klanen:

 

Vil du oppleve og rapportere fra innsida i Vålerenga? Vi vil invitere en supporter som får bli med på HELE matchdagopplevelsen mot Rosenborg! Det vil si at du blir med på lagmøtet i garderoben før kampen, du får høre pep-talken i pausen, og være med laget i garderoben etter kampen. Denne invitasjonen er åpen for ALLE Vålerenga-supportere – det eneste vi ber om er at du skriver litt om opplevelsen etter kampen. Er dette noe du vil være med på? Skriv “ja” i kommentarfeltet før fredag klokka 16.00, og vi trekker ut to personer som får denne enestående muligheten.

OBS: Dette er IKKE en aprilsnarr!

 

Her er det altså bare å besøke Klanens Facebook-side med en gang, og legge inn et “JA!” under det øverste innlegget.


 

Hockey i kveld

I kveld er det duket for semifinale nummer tre for Iskrigerne. Kveldens match går av stabelen i Lørenskog Ishall, og etter to tette og jevne oppgjør med tilløp til amper stemning etter kampen på Jordal, kan dette bli et skikkelig fyrverkeri.

Lørenskog Ishockey har ikke klart å få på plass en løsning for å kjøpe billetter på nett, vi lever tross bare i 2016, så billetter må kjøpes i billettluka på ishallen som åpner klokka 17.00.

Pucken droppes klokka 19.00, og hvis du ikke har mulighet til å ta turen til Romerike så går kampen på den åpne kanalen TV 2 Sportskanalen. Med kommentator!


 

Rekdals plan for Sakor

I Vålerenga har vi opplevd det meste innen spillerlogistikk. Vi lånte Ardian Gashi fra Ørn Horten, og signerte en kontrakt med ham som var gyldig fra den dagen kontrakten hans med Ørn Horten utløp, for å sikre oss en overgang. Vi signerte Patrick Suffo, som rett etter at kontrakten ble signert bare forsvant, og aldri spilte et minutt for klubben. Vi har signert spisser på krykker, kanonspillere fra Premier League, norske målkonger fra estisk fotball og keepere som kunne kaste ballen i motstanders mål fra egen femmeter.

Mens noen signeringer virker desperate eller lite gjennomtenkte virker andre veloverveide og godt planlagte. Som da Troy Perkins overraskende forsvant og vi hadde Lars Hirschfeld på plass som erstatter omtrent før noen fikk med seg at Perkins var borte.

Nå kan det se ut som om Kjetil Rekdal prøver å sette ny rekord i å erstatte en solgt spiller, ved å hente erstatteren før spilleren i det hele tatt er solgt!

I et intervju med Budstikka forteller Rekdal nemlig at han ser på Vajebah Sakor som en erstatter for Sander Berge dersom sistnevnte blir solgt i sommer.

– Vi har en som er litt yngre enn Vajebah som fort kan bli borte for oss i sommer, sier Rekdal til avisa, og sikter da til Sander.

– Tanken er at Vajebah kanskje kan ta over. Vi og Vajebah er innstilte på at han skal være her en stund.


 

Utvida dommerteam på Ullevaal i morgen

Til sommeren er det EM i Frankrike, og selv om Norge ikke er representert med et fotballag, så er vi representert av et dommerteam ledet av Svein Oddvar Moen.

I EM benyttes den lett anakronistiske løsningen med to måldommere, og for at EM-dommerteamet skal få øvd seg stiller hele sekskløveret opp på Ullevaal på lørdag. Det melder NFF på sine nettsider.

Det vil si at Vålerenga – Rosenborg blir den første tippeligakampen som spilles med en måldommer bak hver dødlinje.


 

Slik tipper Aperopets lesere

For noen uker siden inviterte vi Aperopets lesere om å bli med i en uhøytidelig tabellkonkurranse i samarbeid med Sjappa. Førstepremien vinner en drakt, og vi trekker også ut fem Vålerenga-skjerf til fem tilfeldig deltakere. Fristen for å delta har nå utløpt.

HVIS det hadde vært slutttabellen som ser ut som den gjør nå (Gud forby!), ville Arve og Knut Erik ha ledet ganske klart med 66 poeng totalt. Her er det om å gjøre og få færrest poeng så Carl Fredrik bør håpe ting snur da han ligger sist med 96 poeng. Gjennomsnittet er 85 poeng, mens Aperopets beste er Greger med 75 poeng.

Slik rangerer Aperopets lesere Tippeligatabellen 2016:

Molde 1,84

Rosenborg 2,21

Vålerenga 3,60

Odds 4,18

Strømsgodset 4,21

Viking 5,71

Lillestrøm 8,63

Stabæk 9,52

Aalesund 9,86

Sarpsborg 10,23

Bodø/Glimt 11,10

FK Haugesund 11,31

Brann 11,68

Tromsø 12,31

Sogndal 14,50

Start 14,97

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *