Engamorgen tirsdag 12. april: Drastiske kutt i “Nye Jordal Amfi”

De røde feltene er elementer som vurderes å kutte. Skjermdump: NRK.no / Dagsrevyen 6.4.16
De røde feltene er elementer som vurderes å kutte. Skjermdump: NRK.no / Dagsrevyen 6.4.16

“Nye Jordal Amfi” blir ikke så stort og flott som først antatt, Vålerenga Fotball nekter å snakke med pressen, mens du kan gjøre et kupp takket være Vålerengas dårlige form for tida. Her er dagens Engamorgen!

 

“Nye Jordal” nedskaleres

Aperopet tok en prat med byråd for kultur, idrett og frivillighet, Rina Mariann Hansen (Ap), om hva status er på “Nye Jordal Amfi” i forbindelse med NRK-saken som preget nyhetsbildet på tampen av forrige uke (Aperopet omtalte saken her). Hun sier at kostnadsrammen på Nye Jordal vil være det som allerede er satt av, men at tegningene som er vist så langt er langt dyrere enn denne halve milliarden. Derfor går det mot vesentlige kutt på de originale planene.

Les intervjuet vårt med Hansen her.


Vålerenga goes dark

Hver dag fra Rosenborg-tapet for en drøy uke siden til kampstart på Nadderud, har rikspressen kommet med negative saker om Vålerenga. Noe velformulert, mest tabloid oppgulp. Det har gjort at Vålerenga har satt stopp for å gjøre intervjuer med pressen fram til og med torsdag. Forutsigbart nok ble det en nyhetssak i seg selv. Nettavisen startet, NTB fulgte opp, og så har også VG, Dagbladet og TV 2 kastet seg på bølgen (nei, vi gidder ikke lenke til disse sakene).

VG måtte bla langt ned på lista over tidligere Vålerenga-personligheter, men der fant de Vidar Davidsen som villig vekk kritiserer klubben og sammenligne med Nord-Korea. TV 2 brukte “Mini” som forsåvidt skjønte Vålerenga litt, men likevel var negativ.

Kan noen ringe Ole Gunnar Solskjær og spørre hvordan han stiller seg til dette? Får du ikke tak i han? Det er kanskje fordi han allerede har innført denne mediefri hverdagen i Molde for noen år siden …


Porno-sjokk!

Sex selger. Vålerenga selger. Slår du dem sammen får du en garantert klikkvinner. Da Vålerenga ikke var nøye nok med å se hvilke arkfaner som var oppe da en supporter sendte dem et bilde av spillerbørsen på Strømmens kamp i går, fikk avisene noe å le av. På en av arkfanene sto det nemlig “…ed by her black lover a…”.

Lurer du på hva som befant seg på den sida? Sotahjørnets Venner har fasiten:

 


Halv pris på “Mitt Kashmir”

En gammel kjenning fra tribunen, Tore André Granli, har en butikk i Majorstuveien i Oslo som heter “Mitt Kashmir”. Før Stabæk-kampen hengte han opp følgende tekst på butikkvinduet sitt:

Foto: Mitt Kashmirs Facebook-side.
Foto: Mitt Kashmirs Facebook-side.

VPN omtalte saken først, allerede 6. april. Finansavisen fulgte opp, og i går var det Dagbladet sin tur.

– Jeg aner ikke hvor mange som har stått på utsida og tatt bilder. Folk stopper og ler. Det er ingen som ler ondskapsfullt. Kanskje vi trenger litt mer av det i Oslo, at det ikke skal være så seriøst, sier daglig leder og butikkeier Tore André Granli til avisa.

Dagbladet kunne imidlertid ikke la anledningen gå fra seg, og avsluttet den relativt positive saken med:

Dagbladet kunne forsøkt å få en kommentar fra Kjetil Rekdal på stuntet, men Vålerenga-treneren krever at både spillere og trenere i Oslo-klubben unnlater å snakke med pressen de kommende dagene.

Drit i Dagbladet, og ta heller turen innom Mitt Kashmir hvis du vil gjøre en god deal – tilbudet forsvinner nemlig etter vi slår Tromsø på søndag.


Vil du jobbe i Vålerenga?

Nå som Vålerenga aktivt henter sine nye ansatte fra bardisken på Bohemen (sitat Toy S.), kan du kanskje bli den neste personen som får jobb i klubben. Nå søker Vålerenga nemlig etter en “klubbmedarbeider”. Det er en nyopprettet stilling som kommer i kjølvannet av omorganiseringen i administrasjonen.

Les mer om stillingen her.

Èn kommentar på “Engamorgen tirsdag 12. april: Drastiske kutt i “Nye Jordal Amfi”

  • 12. april 2016 i 22:12
    Permalink

    Hvis Toy S mener folk fra Bohemen ikke egner seg til arbeid i klubben kan han vel anbefale portørene på Ullevaal. Der bør det være kvalifiserte folk?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *