Engamorgen søndag 24. april: Tre poeng, takk!

Daniel Fredheim Holm mot Start i fjor. Foto: Grydis.no
Daniel Fredheim Holm mot Start i fjor. Foto: Grydis.no

Vi forbereder oss på å innkassere tre poeng, men i tillegg bringer vi gode nyheter fra damelaget, Vålerenga Trolls og Vålerenga Ishockey!

I kveld klokka 20 møter vi Start til flomlyskamp på Ullevaal Stadion. Værmeldinga tilsier både ullsokker, lue og regnfrakk, men faen heller. Her SKAL det bli tre poeng. Start tapte 1-4 for Sarpsborg 08 hjemme sist, og har 21 strake kamper uten seier. De står med tre uavgjort og tre tap med 3-10 i målforskjell. Med seier her klatrer vi opp fra bunnen – med en ny 4-0 seier tar vi oss opp på 11. plass. Greit for meg!

Troppen er offentliggjort, og som vi alle vet må Wæhler stå over på grunn av tre gule kort, i tillegg er de vanlige spillerne ute. Robert Lundström er heller ikke med, da han dessverre skadet seg på fredagstreninga. Det er usikkert hvor lenge han er ute. Maks uflaks der, altså. Meget gledelig er det dog at Jesper Arvidsson er tilbake, men han har vært ute lenge så han starter neppe kampen. Da er det jaggu ikke mange friske forsvarsspillere igjen. Det vil bety én av to ting: Rasmus Lindkvist fortsetter på venstrebacken, Enar Jääger fortsetter som stopper, Simon Larsen fortsetter som høyreback, og Sander Berge kommer inn som midtstopper. 

ELLER

Rasmus Lindkvist fortsetter på venstrebacken, Enar Jääger fortsetter som stopper, Simon Larsen fortsetter som høyreback, og unggutten Sander Pettersen kommer inn om stopper. Han har vært god i rekruttlagets to første kamper, og har for andre hjemmekamp på rad blitt tatt ut i kamptroppen. Så kan jo både Anders Nedrebø og Simen Juklerød vikariere på høyrebacken så Simon Larsen trekkes inn. Offensivt håper jeg Sander Berge kommer inn, ellers er det vel ikke å gjøre så mye.

Morten Tandberg lar seg intervjue av VIF TV. Han prater om hvordan kampen mot Molde avgjøres i begge bokser slik vi påpekte i kampreferatet. Periodevis bra spill og lagmessig på høyde med Molde til tider hjelper ikke når man svikter i kampene i begge boksene, og også i gjenvinningsfasen.

Når det gjelder Start sier Tandberg at det blir som mot Tromsø. Rett i strupen og male på – og å omsette sjanser til mål.

Vi gleder oss!

Husk at hvis du kjøper billetter på nett så sparer du faktisk 50 kroner (gjelder ikke Vestbredden og Klubbtribunen) framfor å stå i kø på Billettluka. På nett er selvsagt Billettservice stedet å være. Husk også at det er studentpriser i Vålerengasvingen (Bendit).


 

Poeng for damelaget!

Etter 0 poeng og 1-13 i målforskjell på de første fire seriekampene i Toppserien spilte damelaget mot Trondheims/Ørn i Vallhall lørdag. Trønderne tok ledelsen etter bare 11 minutter, men Vålerenga kom tilbake med Anne Lise Olsen etter ca 30 minutter. Laget ble forøvrig coachet av sportslig leder Egil Ødegaard fordi David Brocken ble utvist fra benken i forrige match mot LSK.

Sjekk tabellen


 

Trolls startet med seier!

Vålerenga Trolls serieåpnet i Eliteserien i Amerikansk Fotball i dag. Foruten Vålerenga og vestkantgutta i Vikings huser serien også Eidsvoll 1814s og Lura Bulls fra Sandnes.

Motstander var Lura Bulls, forøvrig med Vålerenga-supporter Bjørn Erik “Poppe” Thorsen i laget. Vålerenga vant 21-7 og startet med det serien meget sterkt. Det skal ikke stikkes under en stol at klubben har slitt de siste årene, men viser med dette at de er på rett vei.

Samtidig kan vi ta med at Vålerengas U17-lag serieåpnet mot erkerival Vikings med å vinne 71-0. Lovende takter!

Følg Trolls på Facebook


 

Hockey’n signerer og resignerer!

Vålerenga Hockey har som tidligere kjent signert Anders Braavold fra Manglerud/Star. Kontrakten hans er på to år. Nå har de også forlenget kontraktene med Thomas Olsen (1 år) og Tallak Lyngset (3 år).

Gledelig at Tallak blir vist såpass bra tillit etter å ha etablert seg som en pålitelig back denne sesongen.

Les hele saken på klubbsidene

 


Tandberg svarer Klanen

Har du fått med deg at et par ildsjeler intervjuet Vålerengas assistenttrener Morten Tandberg? Det kan du lese med det splitter nye designet på klanen.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *