Engamorgen mandag 2. mai: Ny seier for Vålerenga 2

Foto: Vålerenga Fotball
Tomålsscorer Simen Juklerød. Foto: Vålerenga Fotball

Vålerenga 2 dominerer i Postnord-ligaen, vi har en samtale med Esten O. Sæther, Vålereng-gutter skal til VM, og noen nyheter med gamle helter i dagens Engamorgen:

Vålerenga 2 fortsetter sin seiersmarsj i Postnord-ligaen avdeling 3. I går vant de 3-2 på selveste Framo Lysekloster Idrettspark! Simen Juklerød scora to mål, og Aron Dønnum sikret seieren etter 82 minutter. Lysekloster scora på overtid, men det holdt ikke til seier. De stilte med kun Juklerød, Falk Larsen og Møller fra A-stallen.

2’ern topper dermed tabellen sammen med Fana, begge med 10 poeng. Sterkt!

Kampfakta

Tabell

Klubbsidene


 

Rosseli og Vålerenga-gutter i VM

Sagaen om Mats Rosseli Olsen bør forhåpentligvis ta en slutt nå. Vi skrev om Esten O. Sæthers siste kommentar i rekken av angrep på norsk hockey, og da svarte han oss i kommentarfeltet her på Aperopet. Se hele passiaret her.

VM-troppen er altså offentliggjort, og Olsen er tatt ut sammen med Morten Ask og Steffen Søberg. Vålerenga har dermed to spillere i troppen til VM i Moskva, sammen med hele 11 spillere fra Get-ligaen. Personlig synes jeg det er meget imponerende av Morten Ask, som fyller 36 14. mai. Dette blir etter mine beregninger hans 14. VM, og han er eldstemann i troppen.

Vi avslutter Rosseli-gate med dette:

Foto: Line Svalastog
Foto: Line Svalastog

 

Apropos gamle hockeyhelter

Mange ønsker å se Brian Ihnacak tilbake i Vålerenga, men de fleste forstår vel at han er en dyr mann. Dessuten bytter han klubb nesten hver eneste sesong, og det gjør han også nå. Ihnacak hadde 34 poeng i den tsjekkiske ligaen for Hradec Kralove denne sesongen, og nå er han klar for storklubben Sparta Praha.


 

Ørnen flyr igjen

Vidar Örn Kjartansson ble hentet til Malmö for å være storscorer, men før helgas kamper hadde han fortsatt ikke scoret i Allsvenskan. Han begynte å få pepper i media, noe han syntes var urettferdig. Men så leverte han svar på tiltale på søndag. Mot Häcken scora han hattrick, i en kamp Malmö vant 3-0. Ørnen er i rute.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *