Engamorgen søndag 8. mai: Kampdag, baby!

Foto: grydis.no
Mer grunn til å juble for Deshorn Brown på Ullevaal i kveld. Foto: grydis.no

Sola skinner og jeg er så glad. Det er fordi jeg skal se Vålerenga idag. Nygammel dikting på en Jokke-klassiker og tribuneklassiker der altså og dæven som den treffer. Nå har vi hørt om og sett det knallfine været hele uka. Det og køppavansementet er jo herlig foranledning til kveldens kamp.
Damene spilte kamp igår. Det samme gjorde håkkilandslaget.


Ut med flagget, på med drakta, opp i ringa… eller noe sånt. Sarpsborg 08 kommer på besøk. Laget som trenes av I’s gamle assistent, Geir Bakke, har operert som et slags Vålerenga rejects de siste årene. Per nå er det kun Joachim Thomassen igjen. Så “gamleheltersomsiertakkforsist”-forbannelsen har dårlige kår. Ikke at vi skal ta lett på kampen. Særpingene har tre strake seiere i serien og vant det tilsynelatende tøffe oppgjøret mot Fredrikstad i cupen.

Klubben melder at det ikke er noen forandringer fra troppen som møtte på Ekeberg. La oss også håpe Lindkvist/Brown samarbeidet fortsetter og Arvidsson fortsetter utviklinga fra de siste kampene.


 

Nestenran i Vallhall.
Når sola stråler ute, er det naturlig å spille fotball inne. I Vallhall var Sandviken på besøk. Sandviken fra Bergen altså, ikke Bærumsnaboen som er er langt mer autocorrect-vennlig.
Stillingen var 1-0 riktig vei etter første omgang, etter mål av Anne Lise Olsen, men som vanlig kom det et baklengsmål på corner. Helt på slutten av kampen fikk Sandviken en straffe ingen andre enn dommeren sjøl skjønte grunnen til. Heldigvis har vi keeper. Line Geltzer Johansen reddet skuddet mesterlig og dermed også poeng.


 

Ikke poeng i Russland
Norges åpningskamp, i Roy Johansens siste VM før han endelig kommer hjem, ble ikke åpningen man ønsket. Tre i rævva og ingen riktig vei mot Danmark, er ikke akkurat drømmeåpning.
Denne aperopern har følgende tips til Roy. Lær deg å bruke Søberg, først som sist.


 

Kompispris på Ullevål.
Visste du at du som har sesongkort, har mulighet til å ta med deg en kompis til rabattert pris? Ja, sier du kanskje, men har du benyttet deg av det? Du har ikke sesongkort. Hvem kjenner du som har? Kanskje bare kjøpe sesongkort, siden det lønner seg fortsatt? Invitér med deg noen, eller inviter deg selv med andre og møt opp. Ullevaal Stadion kl. 18.

Eller møt gjerne litt tidligere. Da kan du nyte stimen av mennesker på vei til samme sted som deg og kanskje ta deg et glass eller to med overprisa voksenbrus i plastglass, men viktigst av alt, prøv å komme deg inn litt tidligere enn vanlig og varm opp sangstemmen, når gutta varmer opp på gresset. Spillerne og klubben har uttrykt sin takknemlighet for god tribunestøtte, etter en tung periode. Så hvorfor ikke møte på tribunen litt tidligere, så vi kan pumpe hverandre opp?
Spillerne går ut på gresset ca.17:15. Sees da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *