Engamorgen 14. mai: Dumme lørdag. Er det ikke mandag snart?

 

 

Alle barna skulle på Ullevål
Alle barna skulle på Ullevaal

Det er to dager igjen til fotballens festdag. Vålerenga inviterer til sirkus og øver på stadion, alle barna skulle på Ullevaal, damene skal til Røa, landslaget i ishockey spiller idag og ikke minst på mandag + Trolls har spilt.

Det stemmer. Denne lørdagen gleder man seg mest til mandag.

 

Sirkus Vålerenga

Sirkus Vålerenga kommer med Sande Berge

Klubben koser seg med promoteringen av mandagen. Sirkusplakater der bl.a. Aslak Falch, Ghayas Zahid og Sander Berge promoteres som levende vegger og balansemestere har dukket opp i sosiale media. Morsomt opplegg, men jo mer jeg tenker på det, jo mer savner jeg en plakat der noen promoteres som klovnen i klubben. Ikke for å gjøre narr av noen. Husk at klovner i all hovedsak er skumle og farlige djevelyngel, som spiser sjela di om de får sjansen.

Vi nevner igjen barneprisen til 16. mai. 50 kroner. Aftenposten har like gjerne skrevet en sak om det. Det snakkes selvfølgelig om noe skuffende publikumstall hittil, men også at de siste hjemmekampene og økende form generelt på laget, burde bringe flere på kamp.  Vi er et angripende lag som underholder, og vi har en spiss som scorer mål, sier klubbens daglige leder, Morten Nydal, i en kommentar.

Klubben har lagt ut en liten video på Facebook om andre som også viser økende form, nemlig Klanen. Hvis du ikke følger Vålerenga Fotball her, gå inn og gjør det nå.

La oss hoppe litt tilbake til Aftenpostens artikkel. Der leser man mellom linjene at klubben er godt igang med planleggingen av kampdagen på vårt eget stadion. Dette burde ikke være overraskende, men det er veldig beroligende. Det gjør også at Vålerenga Kultur og Idrettspark føles litt nærmere. 


 

Damene på oslotur

16. mai er ikke bare for gutta. Damene tar turen til Røabanen og ryktene tilsier at det skal flere sangglade supportere. Damene tok sesongens første seier i forrige kamp, så her er en glimrende sjanse til å være litt medgangs.

Kampen spilles kl.13, så den er ferdig i god tid før kampen på Ullevaal. Hvorfor ikke ta deg en tur?


 

Ovalball rekrutt 

Tidsfordrivet til Zuckerberg melder at Vålerenga Trolls andrelag tapte gårsdagens oppgjør mot Oslo Vikings andrelag 31-45, etter 25-25 til pause. Det var jevnt lenge, men vestkantvikingene stilte visstnok med større tropp og dette utgjorde forskjellen til slutt.


 

Hockey-VM

Norge møter Sverige idag kl.11:15. Alt handler om å nå kvartfinale og samtidig unngå nedrykk til B-VM. Med tredje sisteplass og kun to puljekamper igjen etter denne, hadde det smakt godt med poeng mot søta bror. Ifølge VG er svenskene nervøse for akkurat det.


 

Balkongflagg 

Finnes det noe vakrere, i timene før kamp, enn Oslo gater og nabolag pyntet med Vålerengaflagg? Facebookgruppa “For oss som elsker Vålerenga” flommer over med bilder av balkongflagg på kampdag, men ofte er ikke disse bildene fra Oslo.

Så kjære osloborger. Når du først skal feire 16. mai, hvorfor ikke børste støv av balkongflagget ditt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *