Engamorgen søndag 15. mai: Rekruttgutta er konger

Noen supportere kan bli skuffa i kiosken imorra
Noen supportere kan bli skuffa i kiosken imorra

En dag igjen til Sirkus Vålerenga og vi har finfine gladsaker å bruke tida på. Rekruttgutta fortsetter sin sterke sesong, de evig skadede er ikke skada lenger, Matris-Pål hedres, vi oppfordrer folk til å dra på damekamp, håkkilandslaget gikk på et kontroversielt tap mot Sverige og til slutt skryter vi av supportere med et strålende intiativ.

Av med hatten for rekruttgutta. Nok en gang ventet en tøff kamp i Postnordligaen og nok en gang ble det seier. Denne gangen vant vi 2-1 borte mot Sola, etter scoringer av Rino Falk Larsen og Herman Stengel. Fortsatt ubeseira og kun et poeng bak serieleder Nest-Sotra, som tross alt forventes å gi Rosenborg en kjempeskrell i køppens 4. runde.

Kanskje like gledelig som seieren er det at Tollås Nation spilte 60 minutter av kampen. Med tanke på at Sola først reduserte etter 67.min, var han faktisk med på å holde nullen. Forhåpentligvis er han fullstendig rehabilitert til etter EM-pausa. 


 

Andre spillere på vei tilbake 

Både på klubbens snapchat og på facebooksida kunne man se Marcus Sandberg i full trening igjen. Sannsynligvis er han ikke kampklar nok til å utfordre Aslak til mandagens kamp, men forhåpentligvis kan gutta snart pushe hverandre på keeperplassen.

Tilbake på feltet, i meget lett trening, var også Moa. Videosnuttene viste ham igang med balanse- og fotarbeidsdriller, som etter min egen erfaring er noe av det kjedeligste du kan gjøre i en gjenopptreningsfase. Forhåpentligvis er han snart igang med de morsommere treningene og utfordrer toppscorer Deshorn Brown. La oss håpe.


 

Sure foppalsokker. Nok er nok

En som dessverre ikke blir spesielt synlig på Valle fremover er matrialforvalter Pål Engebretsen.  16. mai blir hans siste kamp, etter å ha vært i klubben i 16 år. Han kom altså til klubben samtidig som spilleren Kjetil Rekdal. Det står det såpass respekt av at klubben har valgt ham til rundens hedersgjest, som da hylles før kampen.

Så møt tidlig for å høre intervjuet med ham og les om hans opplevelser med klubben her.


 

Når vi er inne på å bidra

Husk damenes 16. mai kamp borte mot Røa. Både sangere og flaggborgere har meldt sin ankomst. Hvis du synes Klanens renessanse om dagen bærer et herlig nostalgisk preg, har du virkelig noe å se frem til.

Kampen spilles på Røabanen kl.13, så den er ferdig i god tid før kampen på Ølogvold stadion.


 

Kontroversielt håkkitap mot Sverige

Hvor ofte føler vi nordmenn oss snytt etter tap i håkki mot svenskene. Dommerne snøt nok Morten Ask for en minneverdig 36-årsdag, da de underkjente Norges tredje scoring et minutt før full tid, på stillingen 3-2 til Sverige.

Alle norske ishockeypersonligheter, ikke direkte involvert i landslaget p.t, samkjørte visst samme melding på Twitter. DOMMERSKANDALE!!!

Det er selvfølgelig kjipt å få underkjent et så viktig mål, men jeg må nok innrømme at hadde jeg vært dommer, hadde jeg dømt helt likt. Innimellom er dårlige dommeravgjørelser fullt forståelige.

Norge unnslapp heldigvis videre tanker om nedrykk. Det ble klart etter at Latvia vant 2-1 mot Kasakthstan igår kveld.


 

Noen har pynta Grønlandsleiret 

Bilde: Per-Karsten Nordhaug
Bilde: Per-Karsten Nordhaug

Hver eneste hjemmekamp denne sesongen har et knippe klansmenn hengt opp VIF-flagg i flaggstengrene oppover Grønlandsleiret og nå i pinsen henger de allerede oppe, til alles visuelle nytelse.

Målet er, selvfølgelig, å få dette til over hele byen. Før man kommer dit, søker man etter flere bidragsytere. Er du interessert i å bidra, meld deg inn i fjesbokgruppa Flaggborg på Grønland.

 

Og glem nå ikke ditt eget balkongflagg imorra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *