Engamorgen onsdag 8. juni: Vålerenga 2 – Vidar!

Kampplakat_VIF2-Vidar
Dette er bare et bilde. Selve lenken til overføringen ligger inne i saken.

I dag er det Vålerenga 2 – Vidar – så kom deg til Vallhall! Vi følger opp Nye Jordal Amfi – for det er nå eller aldri. Også er serieoppsettet til hockey’n kommet.

I kveld kl 17 er det Vålerenga 2 – Vidar i Vallhall. Jepp, Vidar – de som vi slo ut av cupen. Nå skal de få bryne seg på våre seiersvante unggutter.

Det er viktigere enn noensinne å gjøre en god figur i divisjonen, på grunn av omleggingen som kommer. Halvparten av laga rykker ned, og med to strake tap etter en fin åpning føler allerede Enga på nedrykksspøkelset i vestlandsavdelingen.

Dersom du ikke klarer å komme deg ned til Vallhall streames matchen live på Klanens Webradio.  Kommentatorer da er Frank O. Hansen og Rune Julsvik, med Olav Svendsrud bak kamera. Andreas Kristoffer Berge er utegående reporter:

 

Sendestart 16:45. Tune in!


 

Nye Jordal

Sagaen om nye Jordal fortsetter. I VG konkretiserer Vålerenga Hockey nå hva som mangler i forslaget bystyret skal stemme over 22 juni. Og dersom det blir vedtatt blir det veldig vanskelig å snu, så fighten står faktisk NÅ.

Lista er for lang å liste opp her, men vi snakker om blant annet manglende dommergarderober, boder, for få toaletter, for få kiosker, manglende slipebod til bortelaget, og for lite kjøkken.

Redningen virker å være finanskomiteen.

Ta gjerne kontakt med dine lokale politikere – MEN VÆR HØFLIG.

Les hele saken hos VG

Våre naboer i VPN har også en veldig utfyllende og god sak på Jordal som dere kan lese her


 

Seriestart i hockey

Get-ligaen starter 11. september, og Vålerenga starter i fjøset på Hamar. Sjur Robert Nilsen trener nå Storhamar, det skal bli spennende å se hvordan det går. Datoene blir lagt inn i vår eminente Aperopet-kalender etter hvert.


 

 

Copa90

Hvis du synes det er for lenge til EM, anbefaler jeg YouTube-kanalen Copa90. Det er en del fjas som FIFA-spilling med kjendiser og sånn, men det er også en egen seksjon hvor de besøker verdens derbyer, og de tar en titt på en del av de spesielle klubbene og hendelsene i fotballverdenen.

Blant annet da Graeme Souness planta Galatasaray-flagget i midtsirkelen på stadion til Fenerbache. Da ble det liv!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *