Engamorgen lørdag 2. juli: Ventetida er over

Moa var tilbake mot Viking. Foto: grydis.no.
Spiller Moa mot Odd? Foto: grydis.no.

I morgen kl 15.30 er det Vålerenga-Odd på Ullevaal Stadion. Det skal bli deilig å dra i gang med Tippeligaen igjen. Odd har allerede en kamp under beltet da de slo finske IFK Mariehamn 2-0 på torsdag.

Samtidig ser vi at Odd har signert Riku Riski fra Rosenborg. Nok en lokal Telemarking på plass i Odd-stallen til Fagermo der, altså.

Nå begynner uansett høstjakta, og vi skal oppover på tabellen. Er det en ting vi har lært av EM er det at lagmoral, hardt arbeid og baller slår talent – og når man har talent i tillegg bør det være grei skuring..

Gi gass, Vål’enga!


 

Stadion

Etter stadionmøtet på torsdag slapp Vålerenga en pressemelding hvor de fortalte om kostnadssprekken i deltalj, og hvordan de har tenkt å løse problemet – samt kommentarer fra “skjerfet”.

Flere medier kastet seg fredag på saken, og ikke overraskende var det kun fokus på problemet. Både Aftenposten og Nettavisen, og sikkert flere til, la ut dommedags-saker om gigantisk kostnadssprekk. Og Vålerenga kan ikke kutte i prosjektet, og de har ikke 50 millioner slengende rundt i cash.

Løsningene som var skisserte ble på mystisk vis utelatt, slik at leseren sitter med inntrykket av at fuck up-Vål’enga nok engang hadde begitt seg ut på noe de ikke hadde greie på. Kommentarfeltet flommet over av morsomme kommentarer om pølsepapir.

Visste du forøvrig at det er en myte at Vålerenga skrev kontrakt/regnskap på pølsepapir? Etter sigende var det en fleip en kasserer eller regnskapsfører dro under et årsmøte hvor det manglet et bilag i regnskapet. Vedkommede skrev på fleip noe på et pølsepapir og holdt det opp, og han trodde moroa var over med det.

Mange tiår etterpå henger det fortsatt ved klubben, og nå tror folk det er sant.

Men nok om det: Vi har allerede beskrevet hvordan Vålerenga har tenkt å dekke inn den sprekken i samarbeid med kommunen, men pressemeldingen kan du igjen lese i sin helhet her.

Vil også anbefale Klanen.nos sak om nye stadion.

Dette blir virkelighet, folkens!


 

Klanen flytter til Bendit

Siden vi etter planen skal flytte inn på ny stadion høsten 2017, så flytter Klanen til Bendit-svingen på Ullevaal fra neste sesong. Tida hvor man sto splittet er forbi. På nye stadion skal alle stå på samme ståtribune. En tribune som tar over 4000 stående, og skal bli Norges råeste sangtribune.

Derfor starter man innkjøringa allerede på Ullevaal.

Les mer om tribunekonseptene på klubbsidene.


 

Skjerfing

Vil også minne om vårt skjerfekart. Pakk med deg skjerfet når du skal på ferie. Send oss et bilde, enten via sosiale medier eller på mail, så legger vi det til samlinga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *