Engamorgen søndag 3. juli: Tre poeng, takk!

Ullevaal Stadion kokte en høstkveld i 2004. Foto: Grydis.no
Ullevaal Stadion. Foto: Grydis.no

Alle mann til Ullevaal!

Moa er klar for match, og forteller til klubben at han føler seg bra. Han mener han er kvitt problemene med kneet, og er nok rimelig klar for å vise det på Ullevaal i ettermiddag.

Rekdal er også positiv. Han sier Vålerenga har trent beinhardt i pausa og har hatt solid fremgang på flere ting. Han trekker også fram Moa. Mannen høres faktisk optimistisk ut!

 

 

Troppen

Aslak Falch, Marcus Sandberg, Robert Lundstrøm, Jonatan Tollås Nation, Kjetil Wæhler, Simon Larsen, Rasmus Lindkvist, Herman Stengel, Sander Berge, Rino Falk Larsen, Niklas Castro, Ghayas Zahid, Mohammed Abdellaoue, Deshorn Brown, Elias Mar Omarsson, Simen Juklerød, Anders Nedrebø, Daniel Fredheim Holm.

 

Vajebah Sakor er ikke i troppen. Siden vi har passert 1. juli er det naturlig å anta at leiekontrakten hans er gått ut, men det er også mulig han er småskadet. Den som lever får se.

Enar Jääger er skadet.


 

Det høres uansett veldig bra ut. De sier de har trent bra, de hadde bedre defensiv struktur enn på lenge i treningskampene i Sverige og Danmark, og når sjefen høres såpass optimistisk ut må det være gode muligheter for en trepoenger. Det er heller ikke feil å vinne bare for å stoppe kjeften til Fagermo.

Personlig kunne jeg gjerne tenke meg å se Vålerenga spille med to spisser, da gjerne Deshorn og Moa ved siden av hverandre.

Om jeg får mitt ønske oppfylt må du vente til kl 15.30 med å se.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *