Back to reality

Herman Stengel var banens beste mot Odd

Etter å ha sett fotball fra øverste hylle i tre uker var det et brutalt møte med hverdagen som venta på Ullevaal i ettermiddag.

Vålerenga starta med to spisser på topp, og med en spiss som kantspiller. Allikevel så det tannløst og ufarlig ut framover på banen stort sett gjennom hele matchen. De eneste gangene Vålerenga var i nærheten av å skape noe var de gangene vi kunne komme på en overgang, samt på en og annen corner.

 

Ikke veldig vanskelig for Odd å forsvare seg mot, med andre ord. Særlig etter at Vålerenga forærte et mål til Zekhnini, ble det enkelt for telemarkslaget å safe inn 1-0, og en kjedelig trepoenger.

 

I skrivende stund ligger Vålerenga på kvalikplass, a poeng med Stabæk på direkte nedrykk. Dette kan bli en ubehagelig spennende høstsesong.


Spillerbørs:

Marcus Sandberg 6 – Flere gode redninger, og framstår autoritær i feltet. Gode igangsettinger. Men har to svake involveringer, når han er slepphendt etter en corner, og ved en merkelig utrusning mot slutten av kampen.

 

Robert Lundstrøm 3 – Bidrar mye offensivt, og leverer gode innlegg. Dessverre serverer han målet til Odd på et sølvfat.

 

Jonathan Tollås Nation 4 – Føles ikke 100% trygg, og leverer noen svake klareringer.

 

Simon Larsen 4 – Leverer Vålerengas største målsjanse når han header på mål etter en corner, men avslutninga reddes på streken. Flere svake involveringer defensivt.

 

Rasmus Lindkvist 5 – Sterk bidragsyter offensivt, men presisjonsnivået faller etter pause. En av svært få Vålerenga-spillere som tør å skyte.

 

Herman Stengel BB 6 – Kaptein in spe. Går foran på midtbanen og dirigerer, takler og kriger. Jobber hardt kampen gjennom.

 

Sander Berge 4 – Ingen stor kamp av Berge. De karakteristiske raidene hans er dypt savnet. Mange dårlige involveringer på kort tid i begynnelsen av andre omgang.

 

Ghayas Zahid 4 – Stopper overganger ved flere anledninger, ved å bruke lang tid med ballen og gjøre feil valg når han spiller ballen videre. Et par dumme avslutninger når det er åpenbart bedre alternativer. Men han glimter til med noen tekniske c-momenter innimellom.

 

Elías Már Ómarsson 4 – Noen imponerende tekniske detaljer, men lar det ikke gå på bekostning av hurtighet i overgangene. Dessverre blir han overmodig, og prøver på en fiks løsning som fører til at han mister ballen før 0-1.

 

Moa 4 – Det er godt å se Moa tilbake, men touchen, avslutningene og pasningsfoten er helt åpenbart ikke i sitt livs form. Forhåpentligvis kommer det seg med kamptrening.

 

Deshorn Brown 5 – Brown gjør som han pleier å gjøre. Han jobber hardt, og ved flere anledninger vinner han ballen fra motspillere på reint og skjært hardt arbeid.

 

Innbyttere

Fredheim Holm 5 – Bidrar med kreativitet på midtbanen, men kommer inn på et tidspunkt hvor Odd leder og er interessert i å drepe kampen. Klarer ikke å bli avgjørende.

 

Castro – For kort tid

 

Juklerød – For kort tid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *