Total dominans!

Lundstrom Molde

La det var sagt med en gang: I dag er det mange som kunne fått BB. Vi skal langt tilbake i tid for å finne et Vålerenga-lag som har briljert så kraftig i så lange perioder av kampen. Det var dødperioder, og spesielt frem mot pause og rett etter pause så Molde ut som de kunne kommet til å kjempe seg til en scoring. Men den kom aldri. Og når Vålerenga hadde foten på gassen ble røkkes lakeier regelrett overkjørt.

 

Kampen sett under ett var nok Vålerenga nærmere 5-0 enn Molde 3-1.

Og i tillegg fikk vi servert et Ronny Roar, og vi fikk se Magnus Lekven ta sine første spark i Vålerenga-drakt. Fantastisk.

Og hva så med Molde? Moldes situasjon ligner litt på oss før i år, i den forstand at de har en trener som antagelig sitter veldig trygt tross skrale resultater. Men i motsetning til oss har ikke Molde skral økonomi og tynn administrasjon å skylde på. De har ingenting å skylde på faktisk, og i tillegg ser de handlingslammet ut. Så kanskje “Sunny” burde ta en telefon til agentkompisen sin og få hosta opp enda flere spillere til stallen som pr nå teller ca 29 mann, for dette var tynn suppe. Babacar Sarr (8) skulle vel hatt minst tre gule kort, og legenden Eidur Gudjohnsen valgte å bli husket i Oslo for å sparke en spiller i magen. Bakover var Forren og Bøffel-Gabrielsen som bambi på is med rohypnol. Og Harmeet Singh? Hvor var du, Harmeet?

Også har vi denne da. Prøver han å bokse ballen inn her? Isåfall er det instant karma.

For en kveld!


 

Marcus Sandberg – 7 – Er uten særlig å gjøre i lange perioder, men er parat når det kommer farlige situasjoner. Ser ut til å ha høy konsentrasjonsevne og leser spillet veldig bra. Solid førstekeeper.

Robert Lundström – 9 BB – Drev venstresida til Molde til vannvidd, venstrebacken dems er svimmel enda. Var påskrudd hele kampen, og også god defensivt når det krevdes. Assist på 1-0 scoringen.

Kjetil Wæhler – 7 – Tar det som kommer, jobber bra sammen med Simon Larsen.

Simon Larsen – 8 – Spiller en av sine beste kamper i Vålerenga-drakta. Er minst like direktør som Wæhler. Scorer et meget viktig mål som gir oss ro og kontroll i kampen og gir Molde en mental knekk.

Rasmus Lindkvist – 8 – Spiller også en av sine beste kamper. To assist og hard jobbing hele veien. Viser mye, mye mer hjerte enn tidligere og står kampen ut.

Christian Grindheim – 7 – Løper mye i perioder, vinner baller og jobber. Mindre involvert fremover, men ikke alle kan være det heller.

Vajebah Sakor – 9 – Var briljant mot Start, briljant her også. Boks til boks, vinner baller, vender spillet og starter angrep. Fenomenalt talent. Få’n over permanent – på tiårskontrakt, takk!

Sander Berge – 8 – Er som alle de andre på laget fremdragende i perioder. Brenner en 110% sjanse, men gjør egentlig svært få feil.

Simen Juklerød – 7 – Nok en god kamp. Mange fine detaljer, kommer til flere innlegg og farligheter.

Ghayas Zahid – 9 – Skudd i huet til Forren, Stolpeskudd, og flere gode involveringer. Dominerte i perioder midten foran Moldes livredde stoppere som fintemaker, skytter og ballfordeler. Blir belønnet med en scoring til slutt, kunne gått av med hattrick.

Moa – 8 – Får seg en fin scoring, burde satt en til. Jobber bra hele kampen, binder opp forsvarere og lager rom for de andre. Ser uhemmet og skadefri ut, og begynner å se virkelig sylskarp ut. Kan bli den dominerende spissen i Tippeligaen utover høsten.

Innbyttere:

Daniel Fredheim Holm – 7 – Kommer liksom aldri inn i kampen, men gjør ikke mye feil heller. Er med å trygge ledelsen og å holde kontrollen.

Magnus Lekven – For kort tid

Henrik Kjelsrud Johansen – For kort tid, men cred for at han rundlurer Forren.

 

Se moroa en gang til hos TV 2!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *