Engamorgen onsdag 10. august: Niklas Gunnarsson til Djurgården

Niklas Gunnarsson scorer 3-1-målet mot Strømsgodset i 2016. Foto: grydis.no
Niklas Gunnarsson scorer mot Strømsgodset. Foto: grydis.no

Gunnarsson forlater Vålerenga, og Iskrigerne tapte første treningskamp – uten at det gjør oss veldig bekymra.

 

Det var kanskje ingen bombe med tanke på at han ikke har fått spilletid siden han kom tilbake. Niklas Gunnarsson forlater Vålerenga og går til Djurgården, som nylig ansatte ex-Haugesund-trener Mark Dempsey.

Gunnarsson hadde kontrakt ut sesongen, så Djurgården har nok betalt en overgangssum. Hvor stor den er med tanke på at han var satt ut av laget etter en lang utleieperode vites ikke, men det var nok ikke fryktelig mye.

Niklas var en spiller som fikk ufortjent mye tyn fra Vestbredden, men samtidig var det mange som satte pris på hans innsats og duellvilje. Vi ønsker Niklas lykke til videre i karrieren.


 

Tap i treningskampen

Vålerenga Hockey tapte 0-4 for Frisk-Asker i treningskampen på Jordal Amfi i går. Det ble 28-18 fordel Enga i skudd, men gutta klarte altså ikke omsette noen av dem.

Jeg regner med at Frisk som vanlig feirer med bløtkake i garderoben når Oslos Stolthet blir slått, mens våre gutter fortsetter preppinga frem mot sesongen. Et tap i treningskamp betyr vel bare at man trener veldig hardt, eller?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *