Engamorgen fredag 19. august: Kampdag, fem på rad?

Intensitet og innsats, tempo og seier. Suksessoppskriften fra sist skal spas fram igjen i dag. Foto: Grydis.no
Intensitet og innsats, tempo og seier. Suksessoppskriften fra sist skal spas fram igjen i dag. Foto: Grydis.no

Det er ikke tvil. Nå er det kamp igjen. Vi skal vinne alt på Ullevaal. Og i dag er det Bodø/Glimt vi skal slå. Før kveldens kamp som blåses i gang 19.00, har Vålerenga fem på rad uten tap, de fire siste med seier. Det er den korte og greie beskjeden i dagens Engamorgen.

Spillet de seneste kampene har tidvis vært ekstremt bra. Vi har holdt intensiteten oppe, malt i stykker motstander og fortsatt hatt krefter igjen til å avgjøre kampene til slutt. Derfor vi tipper på samme startoppstilling som i de to seneste kampene nok en gang. Vi vil heller ikke bli overrasket om vi ender opp med å gjøre nesten de samme byttene. Never change a winning team, altså.

Klubben har offentliggjort troppen mot Bodø/Glimt, og av de nye spillerne i sommervinduet er Markus Nakkim, Magnus Grødem, Magnus Lekven og Henrik Kjelsrud Johansen klare til kampen. Det forventes vel ikke at noen av disse starter.

Av de som har bidratt i de seneste kampene mangler Daniel Fredheim Holm. Ellers er heller ikke Jonatan Tollås Nation med. Begge sliter med skader, og er ikke kampklare.

Troppen består dermed av følgende 18:

Marcus Sandberg, Aslak Falch, Robert Lundstrøm, Rasmus Lindkvist, Markus Nakkim, Kjetil Wæhler, Simon Larsen, Christian Grindheim, Magnus Grødem, Vajebah Sakor, Sander Berge, Herman Stengel, Niklas Castro, Ghayas Zahid, Magnus Lekven, Simen Juklerød, Henrik Johansen, Mohammed Abdellaoue.

I et intervju på klubbens sider, advarer Rekdal mot kjedelige, drepende Bodø/Glimt, og mener nøkkelen til suksess er høyt balltempo, gjenvinning og selvfølgelig fortsette å sette sjansene laget får.

Hør hele intervjuet om nye spillere, Bodø/Glimt, hopp og sprell på sidelinja og mer i videovinduet under:

Dagens dommer er Tommy Skjerven.

Bodø/Glimt ligger både 3 poeng og 3 plasser bak Vålerenga, og ledes av en gammel Vålerenga-kjenning, Åsmund Bjørkan. De kommer fra en halvdaff uavgjortkamp (1-1) mot Lillestrøm.

14001944_10153694336577120_296617459_o

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *