Engamorgen søndag 28. august: Møter Odds opp i dag?

Foto: Anders Grydeland, grydis.no
Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Det har vært en svært turbulent uke, men mot normalt gjelder det faktisk ikke oss. Vi ser i all hovedsak nærmere på kveldens kamp, som vi tror blir svært underholdene. Til slutt har vi fått inn litt om rekruttlaget og selvskryt.

Odds Ballklubb har den siste uka vært svært opptatt med sin sist spilte kamp. Så opptatt at det virker som de har glemt dagens oppgjør. Mange vet at trener Dag-Eilev Fagermo kan bli i overkant fokusert på andre ting og når resten av administrasjonen blir med på det kjøret, så tipper vi den allerede mentalt utkjørte spillergruppa ikke har fått noen optimal oppkjøring til i dag.

Litt synd egentlig. Med vår form om dagen hadde det vært langt morsommere å gruse et topp motivert Odds, i stedet for å trøkke inn salt i såret.

Forvent et offensivt og lekent Vålerenga i dag. Hjemmelaget spiller heldigvis på en måte som kan minne om fotball. Det betyr større åpninger og flere valgmuligheter i angrep. Gutta virket svært irriterte over å ikke klare å få spilt sitt spill mot Bodø/Glimt forrige helg. Det lyste revansj i øynene deres og når Kjetil Rekdal sier at vi kommer for å spille fotball og ikke legge oss bakpå, så får jeg en følelse av siste sommerhelg i 2016 blir husket som svært fornøyelig.

Noe spenning knyttes til laget. Simon Larsen og Kjetil Wæhler er begge ute med karantene så da blir det helt ny stopperduo, sannsynligvis bestående av Markus Nakkim og Sander Berge. Det åpner en plass på midtbanen, dersom vi tar utgangspunkt i de siste fem startoppstillingene. Blir dette Magnus Lekvens debut i startoppstillingen. Det hadde sikkert Fagermo satt pris på.

Ernest Agyiri har nettopp fått arbeid og oppholdstillatelse, så da regner vi med at han kommer inn i troppen men han starter sannsynligvis ikke.

Selv håper jeg vi får plass til Thomas Elsebutangen, så kan han komme inn og sette den avgjørende kassa. 

Klubben har lagt ut en liten video før kampen absolutt verdt å bruke litt tid på


 

Perfekt helg for rekruttgutta?

Vi tar med oss at det kan bli en tilnærmet perfekt helg for Vålerenga 2. Alle de riktige lagene har tatt og avgitt poeng, så ingen kan stjele vår sikre syvende plass. Slår vi bunnplasserte Sola i morgen, ja da kan vi klatre opp til en enda tryggere fjerde plass.


 

Helt til slutt vil denne Aperopern skryte av seg selv fordi jeg har latt være å harselere med navnet til Odds direktør, Einar Håndlykken. Det har vært svært fristende, men jeg fikk til slutt et ordentlig grep på meg selv og lot Håndlykken gå.

Barnslig kan man heller være i andre publikasjoner. 

Èn kommentar på “Engamorgen søndag 28. august: Møter Odds opp i dag?

 • 28. august 2016 i 17:18
  Permalink

  Og ting ble bedre for rekruttgutta. For Egersund vant mot Lørenskog. Det betyr at hvis man står igjen med nødvendig poeng til siste kamp hjemme, så vil man da møte en motstander som ikke har noe som helst å spille for.

  Og man er nå med seier for rekruttgutta i morgen, garantert minst 2 kamper forsprang. For å ikke glemme at man vil ligge foran en rekke lag som MÅ ta poeng for å gå forbi.

  Og hvis man får satt en pinne eller to på Sola tidlig, så kan man i tillegg sminke opp målforskjellen

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *