Engamorgen søndag 11. september: Tre poeng til Vålerenga!

Filip Gunnarsson skyter
Filip Gunnarsson – matchvinner mot Storhamar. (Foto: Anders Grydeland via www.grydis.no)

Det var en innholdsrik Vålerenga-dag i går, og den endte med tre poeng totalt.

 

Vålerenga Fotball er fortsatt ubeseiret i Tippeligaen, selv om gårsdagens kamp var ganske frustrerende, og litt under pari med tanke på hva vi har vært vant til de siste kampene. Marcus Sandberg fikk BB på spillerbørsen vår, men den kunne også ha gått til Zahid eller Juklerød. Sandberg gjorde flere viktige redninger når vi glapp bakover, og reddet poeng. Fremover var Zahid og Juklerød stadige uromomenter, og spesielt utover i andre omgang. Første omgang var virkelig ikke bra av noen av lagene.

Rekdal forteller til VG at han ikke er fornøyd med prestasjonen, og sier at ballen gikk for tregt. Samtidig sier det vel en del om hvordan ting har forandret seg, jeg er rimelig sikker på at vi hadde vært fornøyd med 1-1 mot Strømsgodset tidligere i vår.

VIFTV:

Dagsavisen: Magiske Zahid sikret Vålerenga-poeng

Oppmøtet var nok en gang skuffende. Det var DNB-billetter for en billig penge, og det var diverse billettpakker ut for salg. Men det er åpenbart at Vålerenga ikke fenger denne sesongen, selv om de nå har funnet formen. Kl 15.30 på lørdag er kanskje heller ikke verdens beste tidspunkt, men skal man tro enkelte er det aldri et bra tidspunkt å dra på fotballkamp.

Neste match er i Haugesund fredag 16. kl 19. Den kampen går på TV 2 Zebra. Haugesund ligger på 4. plass på tabellen og er 3-1-0 på de fire siste, men det er før de møter Molde på bortebane i dag.


 

Iskrigerne

Serieåpninga mot Storhamar ble flyttet til lørdag, for å sørge for at den kolliderte med Vålerenga-Strømsgodset. Det er en uke siden Vålerenga tapte 5-1 på Hamar i treningskamp og Storhamar var storfavoritter til å rulle over oss. Det var 6000 inne i fjøset – Når de lukter Vålerenga-blod, da kommer renner de ned dørene.

Men Vålerenga er Vålerenga, og fremsto på samme måte under Roy som de har gjort i flere sesonger under Shampo. Tighte, gjerrige, hardtarbeidende spillere som ikke lar seg pille på nesa. I mål sto en fabelaktig Søberg som fikk hjelp av stolpene et par ganger i tillegg – men vi hadde også flere store muligheter til å score. Colin Spaberg Olsen (19) scoret et glimrende mål da han gjorde 1-0.

Storhamars canadiske stjerneforward Joey Tenute (21 poeng i SHL i fjor) ble liggende i baklomma til Tallak Lyngset hele matchen, og Vålerenga avgjorde kampen i 3 mot 3 spill i sudden, etter en “indianer” av den 43 år gamle superstjerna Petteri Nummelin. Den var dog langt fra ferdigscora, Filip Gunnarsson følger opp og vinner matchen.

Herlig innsats av gutta, som fortsetter å vise at innsats slår talent – og at du aldri, aldri skal undervurdere Vålerenga.

Med Roy bak roret er skuta i trygge hender når vi nå setter ut på transportetappen mot nytt Jordal. Har du kjøpt sesongkort?

Se høydepunkter hos TV 2


 

Vålerenga i dag

Norges beste rekruttlag, også kjent som Vålerenga 2, fortsetter kampen for å holde plassen i brutale Postnordligaen, hvor halvparten av lagene rykker ned. Gutta har trygg plass i øyeblikket etter 2-1 over Sola sist, motstander er Lørenskog som står med tre strake tap.

Nok en superviktig kamp. Avspark er kl 15 i Vallhall, og dersom du ikke kommer deg dit kan du se kampen på Klanens Webradio.

Èn kommentar på “Engamorgen søndag 11. september: Tre poeng til Vålerenga!

  • 13. september 2016 i 08:19
    Permalink

    Søndag kl 18 er et bra tidspunkt. For tippeligaen generelt som har mista tak på publikum gjelder det å tilpasse seg. Jeg tviler på at det er så innmari mange som benker seg foran tvn 1530 en lørdag for kvalitetstippeliga når Premier League har begynt. De kampene er for de dedikerte tilskuerne til de ulike lagene. Søndag kveld kan man zappe innom en tippeligakamp før fotballekstra. Det er tross alt Premier League som er publikumsligaen i Norge (absurd nok) og som er grunnen til at Eliteserien tradisjonelt spilles søndager.
    Men man får stikke hue i sanda og fortsette å tro at man er i gullalderen 2007 der man til og med kunne leke La Liga og spille kamper 2130 for fulle hus.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *