Engamorgen søndag 25. september: Tap i garasjen

Toppscorer Tobias Lindström. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/
Tomålsscorer Tobias Lindström. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Det ble bare ett poeng i garasjen, og i dag spiller vi en av sesongens viktigste kamper på Ullevaal.

I går innkalte Manglerud/Star til “Derby” mot Iskrigerne i garasjen på Manglerud. Snodig hvordan alle skal spille derby mot oss, enten det er Lørenskog, Frisk, Manglerud, Furuset eller andre noobs. Men ok.

Det gikk litt som fryktet for min del. Vi har slitt mot Manglerud de siste årene, og jeg tror det har noe med å gjøre at vi har et lag som trives bedre mot spillende lag. Lag som skal holde mye i pucken og være kreative har det sjelden morro mot Iskrigerne, som for eksempel Storhamar i serieåpningen. Vi tapte 6-5 i sudden.

Manglerud/Star er et grovjobbelag som oss, dog med litt dårligere ferdigheter totalt sett. Allikevel blir det ofte jevnt, men uansett er det ikke OK å slippe inn seks mål i garasjen. Denne kampen var også litt underlig fordi begge lagene var ganske dårlige bakover.

Det er forsåvidt bra at når man først ligger under 5-2, så kjemper man seg tilbake i kampen og utligner til 5-5, men her var det mye å rette på for Roy.

Se målene hos TV 2


 

I dag gjester Aalesund Ullevaal Stadion kl 18. Dette er en av sesongens viktigste kamper, kanskje den viktigste.

Men man var ikke helt ferdig med Godset-kampen enda. I intervju med VIF TV sier Rekdal at de må sørge for at det ikke blir en ny nedtur som det ble mot Godset. Samtidig virker det som om ingen egentlig skjønner hvorfor det laget var så energiløst og svakt. Det holder ikke i dag. Vi kjemper fortsatt mot nedrykk, og Aalesund er en dumpekandidat vi MÅ og SKAL slå.

Se hva Rekdal sier på VIF TV.

Troppen er klar, og den viser at Daniel Fredheim Holm og Magnus Lekven er ute. Kjetil Wæhler er i troppen, og det er lov å håpe at han er klar til å starte igjen. Fasit får vi senere i dag.

Troppen:

Marcus Sandberg, Aslak Falch, Robert Lundstrøm, Simon Larsen, Kjetil Wæhler, Markus Nakkim, Rasmus Lindkvist, Herman Stengel, Sander Berge, Christian Grindheim, Vajebah Sakor, Simen Juklerød, Mohammed Abdellaoue, Ghayas Zahid, Henrik Kjelsrud Johansen, Niklas Castro, Ernest Agyiri, Magnus Retsius Grødem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *