Engamorgen mandag 26. september: Så jævla skuffa

Herman Stengel foran gårsdagens ekstatiske publikum. Foto: Anders Grydeland, grydis.no
Herman Stengel foran gårsdagens ekstatiske publikum. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Langhelga ble en forferdelig helg, sett med Vål’enga-øyne. Tap i Garasjen for hockeygutta, tap i Vallhall for fotballdamene og, ikke minst, cupexit torsdag og en skuffende kamp i går for fotballgutta. Bli med ned i avgrunnen i dagens Engamorgen.

Gårsdagens kamp

Bortemål i løpet av første minutt og dett var dett. Gårsdagens kampreferat har mer. Jeg tillegger bare at jeg er svært skuffa over hvordan gutta fremsto utover kampen.

Gutta bør skjønne nå at det er altfor kort vei ned til den dumpa vi har slitt i mesteparten av sesongen. Hva hadde vel vært bedre enn å vise verden at sommerens formlag ikke bare var et blaff, men et lag å regne med flere sesonger fremover? La oss gjøre det allerede kommende helg, borte mot den ferske seriemestern.

Dessverre vet vi fortsatt ikke noe mer om skaden til Vajebah Sakor, etter Fredrik Carlsens horrible takling mot leiesodaten. 

Derimot angrer både Carlsen for taklingen og dommeren, Ken Henry Johnsen, for at han ikke ga det røde kortet.

Det hjelper oss skikkelig i dag.

Så og si stappa på Ullevaal 

Det er lenge siden nå. Gårsdagen var det lengste man har vært unna et stappa Ullevaal, i en seriekamp, siden Lyn-Molde foran 1 612 tilskuere.

Hvor er folk egentlig? Hva skal til for å få folk på fotballkamp igjen? Hvis du vet svaret, er det bare å henvende deg til Valle med en gang.

Stemninga ble så som så

Det hjelper selvfølgelig ikke å få en i rævva, omtrent samtidig som man har fått rævva inn på stadion. Tribunelivet ble svært preget av det i tillegg til flere dommeravgjørelser. Likevel så bør man forvente at når 1 000 supportere står på Vestbredden, så bør det være flere enn 50-100 som synger. Med hjelpa fra de par og tyve AE folka i Gaza, ble det ikke et veldig imponerende lydbilde.

Det kan ikke være meningen at tribunelivet er avhengig av noen få ildsjeler? Akkurat som gutta på banen, må vi på tribunen levere.


 

Nok sutring. Hva annet skjer? 

Laget på andreplass i Postnord-ligaen avdeling 3, Nest-Sotra, gjester i kveld Vallhall. Nest-Sotra ligger nå seks poeng bak Florø, så rekruttene møter nok over middels motiverte motstandere. Vi er selv interessert i å sikre plassen. Vi ligger på foreløpig femteplass, med kun tre poeng ned til en klynge rundt siste sikre plass.

Kampen spilles altså i Vallhall, kl. 18.

For de som ikke kommer seg til Vallhall, regner vi med å oppdatere med en link til KWR sin sending, litt senere.

og her er den

 

Èn kommentar på “Engamorgen mandag 26. september: Så jævla skuffa

  • 26. september 2016 i 10:22
    Permalink

    Det var en trist forestilling på Ullevaal i går selv om vi kanskje ikke tapte kampen på grunn av dommeren. Tror det var Leif Eriksen som i et kampreferat ga dommeren 1 for oppmøte. I ettertid skulle jeg ønsket at Ken Henry Johansen ikke møtte opp. I framtida må det være et fromt ønske at han innser at dette evner han ikke. Legg opp Ken Henry mens du er på bunn for opp kommer du aldri!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *