Engamorgen onsdag 19. oktober: Deja Vu og gåfotball i lunsjen

Tobias Lindström. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Tobias Lindström beholder gullhjelmen. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Noe så merkelig som et hyggelig gjensyn med Kongsvinger. Det kan vel ikke stemme? Ser man til Valle, finner man høy aktivitet og gåfotball. 

Har vi ikke sett dette før? 

Jeg skal innrømme at det var fristende å bare kopiere Engamorgen fra 9. oktober. 0-7 til oss i Kongshallen for andre gang på ti dager. Man blir fristet til å skrive om gode minner fra Kongsvinger, men som historien har vist oss før. Vålerenga og Kongsvinger er en dårlig match når du skal nyte dine “member berries”.

Denne gang befestet det seg i en forferdelig kneskade på Rasmus Juell. Gutten ble kjørt rett til sykehus og vi venter på svar.

Lykke til og god bedring, Rasmus.

Nå venter et tøft oppgjør mot Frisk på torsdag. Asker-laget er generelt en lei nøtt å knekke og denne sesongen er intet unntak.

Det som er litt morsomt med torsdagens kamp er at den fungerer som en slags førpremiere til den siste kampen som noengang skal spilles inne på Gamle Jordal Amfi, 7. januar 2017. Det begynner med andre ord å bli smått med muligheter til å nyte den unike, gamle atmosfæren. Få sjanser til å trosse liv og helse ved å bestige trappene. Sjeldent har vel en livsnødvendig utskiftning av hjemmearena vært mer ambivalent.

Så løp og kjøp billett til de resterende kampene.


 

Ja, jeg skrev faktisk gåfotball

Gåfotball! Var det ikke det gutta drev med på søndag da? Sånn, da var den ute av systemet.

I dag legger jeg lunsjen min til Vallhall Arena når gamle helter i Vålerenga og gamle fiender i Lyn møtes til dyst, i Norges første gåfotballkamp.

Reglene er veldig enkle:

  • Ikke lov til å løpe
  • Ikke lov til å skyte ballen over hoftehøyde
  • Det spilles 6 mot 6 med små mål

Kampen begynner kl.12 og det er fri inngang.

Kanskje benytter jeg samtidig anledningen til å finne ut hvordan det går med Sander Berge. Skaden han fikk på søndag så ikke hyggelig ut og med tanke på lagets situasjon var den svært lite velkommen. Ikke at skader noen gang er velkomne.

Klubben går nå hardt ut i promoteringa av Lillestrøm-kampen

I hans første uttalelse som daglig leder, siden pressekonferansen, maner Erik Espeseth alle Vålerenga-tilhengere til å stå sammen i de siste tre kampene. Ikke bare på tribunen, selv om det forsåvidt skjer, men i selve kampen om å overleve.

 Vi trenger hjelp! Fra våre supportere, fra alle som er glad i Vålerenga, og fra alle i Oslo som ønsker at vi skal spille i Eliteserien neste år .

Alle barnelag kommer gratis inn i Gaza-svingen. Det gjelder alle fotballklubber i og rundt Oslo, pluss de yngre lagene i andre idrettsgrener under VIF-paraplyen.

Har du forresten sesongkort på Vestbredden, kan du invitere med deg en kompis du har troa på som supporter. DNB betaler billetten.

Stadionmøte onsdag 26. oktober 

Neste uke blir det nytt åpent stadionmøte. Denne gangen inviteres du blant annet til å bli med på planlegginga av tribunene.

Aperopet kommer nesten garantert tilbake med våre forslag. Draktmønster på setene og seteteksten “VI HAR PENGER” har allerede blitt foreslått i redaksjonen.

Så da er det bare å holde av disse datoene. Hockeykamper, hjemmekampen mot stasjonsbygda og stadionmøte. 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *