Engamorgen onsdag 26. oktober: Praktisk drømmedag

Bilde av Vålerenga Stadion med tilskuere
Bilde: http://www.vkip.no/

Mens laget forbereder seg til kampen på søndag og sesongavslutningen, kan vi mindre sportslige forberede oss neste sesong. 

Hvor blir din plass? 

I dag er det åpent møte om vår nye stadion og generelt praktisk informasjon. Vi skal med andre ord ut av drømmeland og inn i realitetene.

Nå har vi drømt om egen stadion i hjelpe meg hvor mange år? I dag skal vi faktisk få praktisk, håndfast informasjon. Det er som kontraktsmøte for din nye leilighet.

Og for et spennende område å flytte inn i. I dag finner du kanskje plassen din inne på stadion. Fasilitetene utenfor er det jo også svært høye forventninger til. Klubben håper å skape en unik kampdag-tilværelse.

Jeg må innrømme at jeg er svært spent på hvordan området fungerer på ikke-kampdager. Går det an å ta seg turen på en vanlig onsdag, nyte et brygg, ta seg en matbit og prate om neste kamp eller annet snikk-snakk?

Ikke at det blir mange ikke-kampdager. Ved siden av A-laget flytter også rekruttgutta inn. Det samme gjør damelaget. Hva rekruttdamene gjelder er jeg mer usikker, men helt ukvalifisert gjetting uten noen form for kildehenvisning sier at de også skal spille på ny stadion. Akkurat som U19 kvinner og menn.

Kanskje jeg skal spørre om det i kveld?

Møtet starter med en oppdatering på Vålerenga Fotball Elite

Ikke det sportslige. Det kjenner vi strengt tatt altfor godt til nå. Vår nye daglige leder, Erik Espeseth, vil istedet gi oss oppdatering på hvordan hans jobb har gått. Hans viktigste oppgave da han begynte, var å få et oversiktsbilde av klubben. Hvor må det jobbes mye og hvor må det jobbes mer? Selv om jeg tviler på det, vil vi idag finne ut om det trengs en ny redningsaksjon.

Så får vi høre mer om tribunekonseptene

Frank Ove Hansen ga oss i forrige møte en god oversikt over de forskjellige tribunekonseptene. Jeg synes det var en god oversikt den gangen. Nå har de kommet lenger i planleggingen så dette blir svært spennende. Spørsmålet til deg er vel nå om du er supporter, fan, eller flanør?

Til slutt får vi informasjon om de nye sesongkortene

Det nye designet, salgsdatoer og pris, forkjøpsrett og blir det to kort? Greit å ha med seg. Ryktene tilsier svært rimelige supporterpriser. Det man må huske da er at et supporterkort krever høy innsats på tribunen. Er du usikker på om det er noe for deg, kan du teste ut formen din allerede på søndag.

fb_img_1477404904114

Dette bildet dukket opp på Vålerenga Fotball sine SoMe kanaler igår, sammen med teksten om at kun 163 billetter var solgt til bortetribunen.

Har du likevel ikke ordnet deg billett, selges disse også i Vallhall i dag. 

Andre kilder til å fikse billett:

DNB og Vålerenga gir gratisbilletter til Bendit-tribunen, til lag i Oslo.

Sesongkortholdere på Vestbredden kan ta med seg en kompis.

Eller bare trykk på dette bildet

fb_img_1476693905582

Møtet er Vallhall og begynner kl.18

Får du ikke vært der? Ingen fare. KWR stiller opp og streamer hele greia.

Link her


 

Vålerenga Fotballs Toppserielag har også sin siste hjemmekamp på søndag. Nærmere bestemt kl.14, så du rekker fint å komme deg til Ullevaal etterpå.

Damenes sesong har ikke vært veldig bra, noe som førte til belgisk blå exit for trener David Brocken i sommer. Etter at Kjell Edvin Gustad tok over har høye skuldre blitt en god del lavere og fotballen svært underholdene. Tilogmed for mindre politisk korrekte folk.

Damenes to siste kamper er mot dumpekandidatene Medkila og Urædd. Først ut er Medkila og Kjell Edvin har spurt om du kommer og støtter jentene?

Søndag 30. oktober, Vallhall kl.14:00


 

Glem ikke hockyen

I morgen spilles tidens siste møte mellom Vålerenga og Manglerud Star, på gamle Jordal Amfi. Det er faktisk ventet en god del folk mot M/S, for en gangs skyld.

Ja, det er en del billettmas i dagens Engamorgen, men skal du virkelig gå glipp av noe av dette?


 

Akkurat når denne Engamorgen ble skrevet, dukket dette bildet opp. Det er fortsatt bare onsdag.

fb_img_1477471190443

Èn kommentar på “Engamorgen onsdag 26. oktober: Praktisk drømmedag

  • 26. oktober 2016 i 11:40
    Permalink

    Når skal kunstgresset få hvile? Hadde uansett vært artig å høre hva slags frekvens på bytting av matta som er planlagt, må gjøres ganske ofte for å opprettholde god standard når det blir så mye brukt

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *