Engamorgen søndag 2. oktober: Kampdag!

Fra fjorårets oppgjør mot LSK. Da vant vi 2-0. Reprise i kveld? Foto: Grydis.no
Fra fjorårets oppgjør mot LSK. Da vant vi 2-0. Reprise i kveld? Foto: Grydis.no

I dag er dagen! Dagen hvor Vålerenga kan sikre plassen i Tippeligaen og samtidig sørge for at LSK lever ekstremt farlig før den siste serierunden neste uke. Velkommen til storoppgjør på Ullevaal!

Faren for at Vålerenga skal rykke ned ble betydelig redusert sist helg, da vi vant overbevisende på Alfheim. Selv med et tap i kveld sikrer vi plassen hvis Stabæk (borte mot Molde) avgir poeng og enten Bodø/Glimt (borte mot Viking) eller Tromsø (borte mot Sarpsborg 08) taper. Dermed trenger vi ikke å gå til kampen med en følelse av at vi spiller om liv eller død.

 

Men hva har det å si? Kampen i kveld skal vinnes! Glem tabellsituasjonen, glem matematiske utregninger for å vurdere muligheter for nedrykk. Vi møter LSK foran et nesten fullsatt Ullevaal! Det aleine burde være motivasjon nok for alle involverte til å gi 110%, sånn at vi kan sende Lillestrøm hjem med null poeng i bagasjen.

 

Kampen i kveld blir en sjelden mulighet til å oppleve et Ullevaal med et femsifra antall mennesker innenfor portene. Det meldes om at over 17.000 billetter er solgt, og siden kapasiteten på stadionet er redusert til rundt 20.000 for denne kampen er faren for at det blir utsolgt absolutt til stede.

 

Det betyr at det kommer til å bli mye kø rundt Ullevaal før kampen, og oppfordringen er krystallklar: Møt opp tidlig. Dersom du kommer til stadionet en halvtimes tid før avspark er det ikke sikkert du rekker å få med deg de første minuttene av kampen!

 

Det blir kjørt to Kahoot-quizer før kampen, og spillerne kommer ut for å varme opp klokka 17.20. Jo flere som er på plass for å ønske spillerne velkommen, jo bedre er det.

14877651_10153879214972120_767552102_n

 


Iskrigerne møter LIK

 

En time før hatoppgjøret braker løs på Ullevaal møter ”Iskrigerne” Lillehammer til dyst i Kristins hall. Lillehammer har kun ett tap på de siste ti kampene, og er altså i kanonform om dagen. Vålerenga på sin side stiller uten Filip Gunnarsson, som er ute med en skandaløs åtte kampers karantene, i tillegg til at Oppøyen, Juell og Thomas Olsen er ute med skader.

 

Det blir altså en tøff jobb mot LIK, men med en seier vil vi passere nettopp Lillehammer på tabellen, og innta en sterk andreplass før laget får en liten pause fra Get-ligaen fram til 8. november.


Damelaget tar i mot Medkila

 

Har du lyst til å varme opp til kampen mot LSK med mer fotball? Klokka 14.00 møter damelaget Medkila i Vallhall, og hvis du ikke har mulighet til å møte opp i hallen kan du se KWRs stream i vinduet under!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *