Her er vinnerene av Sjappas og Aperopets tabellkonkurranse!

2016-11-07

Før sesongen inviterte Aperopet, i samarbeid med Sjappa, en tabellkonkurranse hvor man skulle tippe utfallet av tippeligatabellen 2016. Her er resultatene.

La oss ta det viktigste først: Vålerenga endte på 10. plass noe som var langt, langt bak det gjennomsnittet hadde tippa. De mest optimistiske hadde satt Vålerenga øverst på tabellen (to stykker), mens de mest pessimistiske satte Vålerenga på 7. plass (4 stykker). Ingen var med andre ord i nærheten av å sitte på fasiten før sesongen.

16 stykker hadde tippa Rosenborg som seriemester, den mest optimistiske tipperen på Brann hadde plassert laget på 6. plass, mens det var ti stykker som hadde tippa Odds på tredjeplass.

I bunnen hadde hele 19 stykker tippa Start på sisteplass, mens én hadde Glimt på nest sisteplass. Også én person hadde Stabæk på kvalikplassen.

Man fikk ett poeng for hver plassering man hadde feil på hvert av de 16 lagene. Den med lavest poengsum er kåret til vinner, og får en Vålerenga-drakt levert av Sjappa. Dersom flere hadde samme poengsum, ville den som tippa først bli kåret som vinner. Fem stykker ble vilkårlig trukket ut som vinner av et Vålerenga-skjerf fra Sjappa.

Det var faktisk tre stykker som alle fikk 48 poeng og som dermed havnet øverst! Max Schau sendte sitt bidrag 31. mars, Jarle V. Traavik leverte sitt bidrag 12. mars, mens vinneren ble Christer Indresand som leverte sitt vinnerforslag 11. mars. Christer får dermed en Vålerenga-drakt som han kan hente i Sjappa!

Både vi og Sjappa synes litt synd på både Max og Jarle så begge får en valgfri T-skjorte i Sjappa som trøstepremie!

De fem vinnerne av et skjerf ble:

Runar Hellum

Stian L. Asbjørnsen

Arve Nylund

Fredrik Linnes Dræget

Philip Aleksander Zucchino Madsen

Vi gratulerer!

 

Hvordan gjorde vi i Aperopet det? Vel, for noen av oss gikk det ganske bra! KjellH hadde 53 poeng og endte på 6. plass, Greger fikk 55 poeng på 9. plass, Skog fikk 62 poeng på 21. plass, FrankO havna på 65 poeng og 27. plass, mens Sandgrenbrygg endte helt – desidert – fullstendig – komplett – sist med hele 77 poeng! Godt jobba!

Gjennomsnittet i konkurransen var for øvrig 61 poeng.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *