Engamorgen tirsdag 31. januar: Nedrebø ferdig i Vålerenga

Før 2016-sesongen ble Anders Nedrebø henta til Vålerenga, dels som en potet i A-lagets bakre firer, dels som en bidragsyter på rekruttlaget. I går kom nyheten om at det ble med en sesong i Vålerenga-drakta for Nedrebø.

De færreste trodde vel at Nedrebø skulle bli tidenes Vålerenga-signering, da nyheten om at han kom til klubben sprakk i oktober 2015. På det tidspunktet var Alexander Mathiesen på vei bort, og det var tydelig at Nedrebø skulle fylle en liknende rolle: en potet som kunne gå inn der det var behov for ham i forsvaret og til nøds på midtbanen.

 

Fasiten etter en sesong i klubben var én tippeligakamp fra start, og fire som innbytter. Med andre ord kanskje akkurat litt mindre enn det man kunne forvente. Og nå melder klubbens nettsider at partene er enige om å la det bli med den ene sesongen.

 

Men det betyr ikke at Anders’ tid i Vålerenga var en fiasko. Rekruttlagets kamp for overlevelse i PostNord-ligaen var nemlig uhyre viktig for klubben. Det å ha et rekruttlag som spiller på nivå tre kontra på nivå fire kan være utslagsgivende for om unge lovende spillere velger å gå til Vålerenga eller ikke. Anders’ bidrag for Vålerengas nest beste har vært solid, og han kan trygt forlate klubben med hevet hode.

 

Aperopet ønsker Anders lykke til videre!

 

Samtidig styrker salget av Nedrebø mistanken om at Vålerenga er på jakt etter nye krefter i forsvaret. Selv om Markus Nakkim skryter av samarbeidet med Ivan Näsberg, så er det nok behov for noe mer rutine i det bakerste leddet etter at både Simon Larsen, Enar Jääger og ikke minst Kjetil Wæhler takket for seg etter 2016-sesongen.


 

Vi tar også med oss at noen litt i overkant kreative unge kremmere har funnet ut at Vålerenga selger. Breddeavdelingen gikk i går ut på sin nettside og fortalte om at det i løpet av de siste ukene er kommet inn tips om en gjeng unge gutter som går fra dør til dør på Vålerenga, Etterstad, Ensjø, Valle og Lille Tøyen og selger småkaker til inntekt for Vålerenga. Problemet er bare at Vålerenga ikke har noen ute og selger kaker for seg, og at de misliker sterkt at noen bruker Vålerenga-navnet til å tuske til seg penger.

 

Så hvis du blir tilbudt småkaker på døra den nærmeste tida er tipset fra klubben å takke nei.

Èn kommentar på “Engamorgen tirsdag 31. januar: Nedrebø ferdig i Vålerenga

 • 31. januar 2017 i 12:55
  Permalink

  Zenit overstyrer NFF på La Manga!!
  Tvinger Vålerenga til å spille kampene på Pinatar. Odd derimot får spille på La Manga! Et tradisjonelt pølsesalg med pølser fra Åkeberg-Skoglunn og pølser fra Buer blir sabotert det siste året vi er på La Manga! Takk skal dere faen meg ha NFF, solgt seg som ei hore for en neve rubler!
  Formiddagens trening, den siste, variert og intenst som vanlig. Avsluttet med lagbilde og godt humør!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *