Engamorgen mandag 6. februar: Serieinnspurten

Toppscorer Tobias Lindström. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Det er en Vålerenga-stille dag i dag. Mange av dere er sikkert trange i gluggene etter å ha sittet oppe i natt for å se den amerikanske superfinalen i bowling, andre skal feire samefolkets dag. Enkelte av dere ingen av delene.

I hockey’n kan vi ta en liten statusrapport før serieinnspurten begynner.

Laget er skadepreget, men fortsetter å levere så lenge de klarer å spille på sin måte. Det betyr ikke noe fancy, bare hard jobbing og tight forsvar. Førsterekka leverer og resten sliter ut motstanderne.

Iskrigerne slo Kongsvinger 4-2 på lørdag, og i går vant Lillehammer 4-2 over Sparta. Det betyr at vi er a poeng med Lillehammer på tredjeplass med seks runder igjen. Frisk-Asker og Storhamar er kun fire poeng bak, og vi møter Asker borte tirsdag 14. februar.

Til helga er det spillefri. Landslaget skal til Graz og spille turnering mot Østerrike, Frankrike og Slovakia.

Steffen Søberg og Martin Laumann Ylven er med i den troppen i tillegg til kjenninger som Aleksander Bonsaksen, Olimb-gutta og Mats Rosseli Olsen for å nevne noen.

Når serien starter opp igjen har vi igjen Sparta, Manglerud og Lillehammer på lånt hjemmebane – alle tre hjemmekampene spilles på rad 16-23 februar.

Siste seriekamp er borte mot Stavanger 28. februar. Så blir det sluttspill i et trangt Furuset Forum.

I kampen om toppscorertittelen er det Oilers dyre importstjerne Mark van Guilder som leder med 56 poeng, bare ett foran Tobbe Lindström. Dan Kissel (Oilers) har 52 og Martin Laumann Ylven har 47 poeng.

Det er sterkt av førsterekka vår, som har 143 poeng totalt hittil, kun tre mindre enn Oilers førsterekke.

Det hadde smakt rimelig greit å tatt tredjeplassen i serien mens klubben er i en overgangsfase. Seks kamper igjen med knallhard jobbing, så er vi der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *