Engamorgen fredag 10. februar: Festplass og fornuftige ambassadører

Vålerenga Stadion. Foto: vif-fotball.no.

Hockey-fri og treningskamp for fotballen først på søndag. Skulle trudd at det betydde lite med VIF-nytt. Heldigvis vet fotballen å fylle på med nyheter til oss.

Sannsynligvis den beste godbiten 

Igår ble det lagt ut nye illustrasjoner av Vålerenga Stadion, med hovedfokus på festplassen utenfor. Bildene kan sjekkes ut her, og på klubbens Instagramkonto.

Det er nå ca. åtte måneder til vi flytter inn. Jeg veit ikke hvordan dere som leser pleier å gjøre det, men like før jeg skal flytte liker jeg å kose meg med plantegninger for å visualisere hvordan jeg skal bruke hvert bidige lille hjørne av mitt nye hjem. Der skal jeg drikke kaffen min og der skal jeg drikke øl er slagere i min planlegging.

Verdt å bite seg merke i er beskrivelsen av hvordan plassen skal kunne oppleves. For de som var mest skeptiske til barnehagebygging, beroliger klubben oss med at dette arealet kan brukes på kampdager.

Så klikk deg inn på linken og nyt.


 

Vålerenga Ambassadors

Vålerenga Fotball kunne igår melde at vi har inngått samarbeid med VisitOSLO.

Hva konkret avtalen går ut på er, for meg, litt vanskelig å tyde. VisitOSLO er en del av reiselivsnæringen og visstnok jobber de og sysselsetter de mange yngre mennesker med innvandrerbakgrunn. Noe som passer godt sammen med bl.a. Vålerenga mot rasisme og Jobbsjansen. Det er visst mye symbolpolitikk o.l.

Jeg skjønner med dette at jeg ikke har forstått hva VisitOSLO har drevet med. Jeg trodde de utelukkende jobbet med å gjøre Oslo attraktivt for turister. Sånn sett vil jo Vålerenga og det nye stadionanlegget falle perfekt inn i å gjøre hovedstaden verdt å besøke.

Vålerenga Fotball, ved seks spesielt utvalgte spillere, blir med dette regnet som Oslo ambassadører.

Vi hater alle og alle hater oss.


 

Nobody likes a smartass, men “I” er fortsatt sjef

Etter at Kjetil Rekdal valgte å tre til side har det bare vært en masse spekulasjoner fra mediene om årsaken. Klart det er sexy med bråk i Vålerenga. Såkalte eksperter (hei Mini) har kjørt “smartass-metoden”, med den alltid sjarmerende “hva var det jeg sa?” holdning.

Nå har Kjetil valgt å lette noe på sløret til VG.

I intervjuet kommer han med flere svært forståelige grunner til hvorfor det nå er slutt. Ikke sexy nok for de som elsker skandaler kanskje, men for de av oss som er litt mer glad i sunn fornuft er dette fine saker.

I dag kan vi lese at Kjetil er klar for Discovery og deres fotballsendinger. Grattis med ny jobb.


 

Fredagspalten

Som vanlig kan du også denne fredagen lese vår spalte i Dagsavisen. Denne gangen takker vi personlig en levende klubblegende for fantastisk innsats. Så plukk opp dagens papirutgave og støtt publikasjonene som skriver om Vålerenga.


 

Også minner vi til slutt om at Ghayas Zahid fortsatt er i klubben.

2 kommentars på “Engamorgen fredag 10. februar: Festplass og fornuftige ambassadører

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *