Engamorgen onsdag 15. februar: Klatrer på tabellen etter hockeytap i Askerhallen

Mathias Trygg
Mathias Trygg jubler etter en arkivscoring. I går satte han 2-2 og sikret forlengning mot Frisk Asker. Foto: Grydis.no

Vålerenga tapte gårsdagens kamp mot Frisk Asker i Askerhallen, men overtok likevel tredjeplassen på tabellen. Og i fotballen er overgangsvinduet fortsatt vidåpent.

Vålerenga benyttet gårsdagen til å ta ett poeng etter straffeslag mot Frisk Asker. Med dette klatret laget til en tredjeplass på tabellen, da Lillehammer samtidig tapte med klare sifre mot Stjernen. Det er fem kamper igjen av årets grunnspill.
Fredrik Csisar scorer vårt første og har målpoeng på det andre. Målene kan du se her, mens du må hit for tabellen.

I morgen er det Vålerenga-Sparta i Furuset Forum klokka 18.30, første av tre hjemmekamper på rad.

 


Fotballens overgangsvindu

I Dagsavisen meldes det at Vålerenga kanskje vil benytte flere prøvespillere i lørdagens treningskamp i fotball mot Stabæk i Vallhall.
– Vi vil ha prøvespillere på trening denne uka også, så får kanskje noen av dem litt mer spilletid i neste kamp, sier Ronny Deila til Dagsavisen.
De ser både litt bakover og litt framover i Oslos eneste lokalavis som følger VIF.
– Etter pause [mot Djurgården i helga] så Vålerenga ut sånn som vi skal se ut og da er det ikke grunn til å endre på så mye. Men vi har mange treningskamper til å få sett nye spillere i, sier Deila.

Det norske overgangsvinduet stenger fredag før seriestart, altså 31. mars, og i en annen sak oppsummerer Dagsavisens sportsredaksjon, altså Reidar Sollie, behovet slik:

Trenger Vålerenga noe mer?
Slik laget framsto mot Djurgården, der de kom hjem med en sterk 3-0-seier foran lett sjokkerte hjemmefans, er svaret nei.
Men når man skal stålsette seg for en hel sesong, er svaret ja.

Ved å se treninger, kamper og spillere oppsummerer han at flere spillere som var i stallen i fjor høst er forsterkninger i år:

“Magnus Grødem er en av dem. Dessuten er det en klar forsterkning at Moa Abdellaoue har hatt en skadefri vinter” og videre “I dag har VIF tre midtstoppere i Markus Nakkim, Ivan Näsberg og Jonatan Tollaas Nation. Også sistnevnte kan ses på som en forsterkning når han omsider er skadefri etter år med skadeplager.”

Han oppsummerer endelig hovedfokus som å få inn en midtstopper av kaliber, og forteller at dette var en del av Kjetil Rekdals jobb, men at Iersjef skal ha blitt frustrert over forhandlingsklimaet med aktuelle spillere.

 


Rekdal

I Dagbladet i helga benektet Rekdal at han var klar som ekspertkommentator for Discovery/Eurosport. Nå er nyheten imidlertid bekreftet blant annet av VG.

 


Wæhler

Ellers har nyeste Josimar et langt og interessant karriereoppsummeringsintervju med Kjetil Wæhler der han blant annet forteller om treningsoppholdene sine i Arsenal som ung mann. Lesverdig magasin i en kiosk nær deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *