Engamorgen fredag 16. februar: Kjipt hockeytap

Tobias Lindström, målscorer igjen. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Hei! Da er vi tilbake. En av våre medarbeidere var sjuk i går og måtte kjøre musikkbuss, derfor ingen Engamorgen. Det står bra til med vedkommede, men det er jo synd det ikke går an å få tak i årntlige folk nå om dagen..  Dagens:

Vålerenga tapte 1-2 for Sparta i Furuset Forum i går, og tapet var av det forsmedelige slaget. Alle måla kom i tredje periode. Begge lag var litt skadeskutt, og begge var nølende og uten særlig tenning. Første periode var et gjesp, men det tok seg opp utover. Ja, førsterekka vår får ekstremt mye istid og må bære uforholdsmessig mye ansvar, men det er synd å se at vi ikke går rett i strupen på Sparta fra start.

Allikevel var det fullt fortjent når vi utlignet i tomanns powerplay, og vi hadde flere sjanser til å score mer, men Spartas målvakt sto utrolig bra – og hadde også litt flaks. Vålerenga skøyt 15 av side 30 skudd i siste periode. Vår bestemann var nok en gang Tobias Lindström, som var enestående.

Se Vålerengas mål her – med en ikke ukjent Hr. Grov som sumo-kommentator.

Dette var den første av tre strake hjemmekamper for Vålerenga, og vi har tredjeplassen i øyeblikket – med Lillehammer hakk i hæl. Neste match: Søndag kl 17 mot Manglerud.


 

Get rich or die tryin’

Vegard Forren er en fyr som mange har ønsket til Vålerenga – meg inkludert. Hvorfor ikke? Han er god og i sin beste alder. Men noen fikk vel bange anelser når det viste seg at selv ikke 1860 München ville slå til på lønnskravet hans. Nå begynner vi å ane hvorfor.

Jim Solbakken (selvsagt) har vært på Rosenborg og krevd 7 millioner for Forren. Bare i sign-on fee. Lønn og andre bonuser kommer etterpå.

Dette er Rosenborg åpenbart veldig misfornøyd med, og nå har kravene hans altså lekket ut i media.

Jeg foreslår at Solbakken setter seg på et fly til Qatar eller Kina. I fotballen der er mengden penger omvendt proporsjonal med mengden vett.


 

Stabæk på lørdag

Vålerenga møter Stabæk i Valhall lørdag. Kampen starter kl 12, og det koster 100 spenn å komme inn – hvis du ikke allerede har kjøpt sesongkort. Da er det gratis.

Sesongkort selges naturligvis på stedet. Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *