Engamorgen søndag 19. februar: Enga er i rute

Magnus Grødem, matchvinner. Foto: Eivind Hauger

Vålerenga slo Stabæk 2-1 i Vallhall, scoringer ved Ernest Agyiri og Magnus Grødem. Enga er i rute.

La det være sagt med en gang: Interessen for Vålerenga ser ut til å være kraftig stigende. På lørdag kl 12 var det over 1000 tilskuere til stede i Vallhall for å se Vålerenga mot Stabæk. Det er ganske imponerende.

Og Vålerenga fremsto slik Ronny Deila ønsker. Utrolig aggressive i presset, knallhardt jobbing på gjenvinninger og raskt spill i lengderetningen. Vi stilte med et meget ungt lag som ble holdt i tøylene av dagens kaptein Magnus Lekven. Han var meget solid og så ut til å trives i sin favorittposisjon. Grødem, Juklerød, Stengel og Agyiri var spesielt gode.

Prøvespiller Razak Nuhu, seriemester med Godset under Deila, startet på venstreback. Jeg synes ikke han klarte å bli så veldig involvert i spillet egentlig, men det er umulig å dømme en prøvespiller på en treningskamp uansett. Det blir spennende å se om han reiser med laget til Marbella – det er avreise mandag, og værmeldinga sier 15-16 grader utover uka. Det er noen som har det.

Spesielt første omgang var imponerende, og Vålerenga kunne vunnet mer.

Ronny Deila forteller Tina Wulf på klubbsidene at gutta “viser moral som er Vålerenga verdig”. DET er sånt vi liker å høre.

Ungt lag til tross, vi vant fortjent 2-1 over Stabæk.

Dagsavisen har en god rapport her


 

It’s hockeytime

Vålerengas andre strake hjemmekamp av ei rekke på tre går av stabelen i dag. I Furuset Forum kl 17, mot Manglerud. Det er fortsatt superjevnt i toppen, nå teller hvert poeng.

Vi har avgitt fryktelig mange poeng mot Manglerud de siste årene, og det kan ikke gutta fortsette med i dag.

I øyeblikket skiller det seks poeng fra Vålerenga på 3. plass til Sparta på 8. plass…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *