Engamorgen fredag 3. mars: En måned til seriestart. Hva skal vi gjøre i mellomtida?

 

I dagens Engamorgen oppfordres du til å bruke penga dine og tiden din rett sted, bare fordi vi gleder oss til årets fotballsesong. På tide å stille deg selv spørsmålet, er du supporter eller flanør? 

En måned til seriestart

Jepp, om en måned braker det løs. Har du ordnet deg sesongkort ennå? Hvis du har vært treig i avtrekkern, kom deg inn på vifsesongkort.no med en gang og bestill din plass. Vi venter gledelig på noe så viktig.

Sånn, velkommen etter. La oss nå konsentrere oss om hva vi kan kose oss med, frem til Christian Grindheim leder Deilas utvalgte ut på Ullevaal-matta, mandag 3. april, like før klokka runder sju på kvelden. For heldigvis er det en del godbiter å bruke tida på, som gjør ventetida kortere.

Denne helga

Det starter allerede i morgen. Vålerenga Hockey spiller første kvartfinale-oppgjør mot Frisk Asker. Igjen, sier mange og jeg er en av dem. Asker-klubben har sjarmerende nok skrevet at de spiller mot Vålerengen på sine offisielle sider, fordi det sikkert er veldig gøy for dem. Vi ler vi også, men ikke samme latter.

Dette er en klubb som har jævlig lyst til å slå oss ut. Sannsynligvis mer enn de ønsker å avansere i sluttspillet. Så de stiller nok med ganske stor innsats, og en irriterende god keeper. Første kamp spilles utenfor to bomringer, så belag deg på tur. Gutta trenger deg.

Resten av kampene spilles annenhver dag, frem til førstemann til fire seiere er kåret.

Vi er Vålerenga så vi tar ingen seiere på forskudd, derfor venter vi med informasjonen om semi-finaler og finaler i noen dager til. Fullt mulig har matrialforvalter Ellen brukt opp flaksen vår for en stund.

Søndag benker vi oss forhåpentligvis foran en skjerm før den siste treningskampen på Marbella (uttales Marbæija), mot IFK Mariehamn. Kampen spilles kl. 17:30, og etter spøkelselskampen mot Shakhtyor blir det svært spennende å se hvordan gutta har løftet seg. Kanskje vi holder ut hele kampen.

Bård Finne forventes å spille denne kampen. Om det blir sending vet vi ikke ennå. Eurosport er dessverre opptatt med dekning av sånn dopingsport. Den som bare hadde vært i Spania nå.

Neste treningskamp blir først om to uker, lørdag 18. mars på Kadettangen, mot Sandefjord. Vi får legge håpet vårt i at Vålerenga Hockey opprettholder undeholdningen i mellomtiden. Kanskje du kan ha litt sangøvelse, og muligens ta deg en joggetur sånn at fjorårets drakt passer.

25. mars spilles generalprøven mot klubben fra de dype skoger, mange fortsatt sliter med å si navnet på. Vi vet alt om å være bitre så hyggelig at vi kan kjenne litt på hatet, like før det braker løs. Likevel tviler jeg på at vi når bergenserne, drammenserne, og Dage Eilev Fagermo til knærne i å være bitre.

Så har klubben kommet med en skikkelig godbit, like før sesongen starter.

Lørdag 1. april inviterer Vålerenga Fotball til kick-off på Sentrum Scene. Denne gangen er det ikke den trauste partnerfesten som har blitt kjørt på Wallmans. Denne gangen inviteres supporterne sånn på ordentlig, med billettpriser og underholdning beregnet for oss normalt dødelige. Det meldes om musikk med sterk Vålerenga- og Oslo-profil. Valentourettes er booket.

På nettsiden skriver klubben følgende:

Billettsalget for sesongkortinnehaverne starter lørdag 4. mars, mens det åpne salget starter torsdag 9. mars. Har du ikke kjøpt sesongkort ennå, er med andre ord dette tiden til å gjøre det!

Sesongkort får du kjøpt i Sjappa, på vifsesongkort.no eller ved å sende en SMS med kodeord VIFsesongkort til 2242 (vanlig takst). Da vil Sjappa ringe deg opp og du får personlig service når du skal kjøpe det viktigste kortet i år.

Sesongkortinnehavere får tilbud om billett på link på e-post. Man kan i tillegg stikke innom Sjappa å kjøpe billetter der.

Det står en god del mer der, som du kan lese her.

Så hviler man ut en dag, før moroa virkelig starter


 

Apropos noe å bruke tiden på

Foruten nettsiden du nå besøker og dens daglige oppdateringer, har vi også spalta vår i Dagsavisen hver fredag.

Ja, det er fredag idag så kom deg i aviskiosken og plukk opp dagens utgave. Vi har tidligere skrevet om stadion, unggutta, Øystein Olsen, cornere, og vi har takket Kjetil Rekdal.

Hva har vi skrevet om idag?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *