Engamorgen torsdag 9. mars: Tap i Asker, ny mulighet fredag

Tobias Lindström scorte to for Vålerenga, men det holdt ikke i Askerhallen i går kveld. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Asker er foran i kampen om semifinalekamp i hockeyens sluttspill. Vålerengas stadion tar stadig mer form, og Eurosport Norge ser ut til å skulle følge supporterne litt tettere enn hva vi har vært vant til fra TV2 i eliteserien i fotball. Det er dagens Engamorgen.

– Vi kjemper hardt og det er litt hipp som happ hvem som vinner, sier Espen “Shampo” Knutsen til klubbens Youtube-side etter en jevn kamp der Frisk til slutt stakk av med seieren i Asker i går kveld.

Frisk-kaptein Petter Kristiansen scoret alle tre målene for hjemmelaget, mens Tobias Lindström satte to for Vålerenga.

Budstikka og Dagsavisen har begge beskrevet den fem perioder lange bataljen, mens TV2 i skrivende stund ikke har publisert sitt sammendrag av målene.

I kvartfinaleserien for øvrig ser det slik ut (gårsdagens vinner uthevet):

  • Stavanger–Stjernen 3-0 i kamper
  • Lørenskog–Lillehammer, hjemmelagene har vunnet, 2-1 i kamper
  • Storhamar–Sparta, bortelagene har vunnet, 1-2 i kamper

 


Espeseth viser at stadion tar form

Vif Media har vært med daglig leder Erik Espeseth på en rundtur inne på stadion, og videoen under er 150 vel investerte sekunder som gir noen perspektiver på hva det er som skal åpne andre helg i september.

Spesielt interessant er kanskje den gleden han føler for våre – supporternes – områder.

 


Eurosport viser supportere

Supporterne er i fokus også når Eurosport Norge lager sin første supporter-avspark-video med et litt annet fokus på enkeltindivider enn denne skribenten foretrekker, men det er vel enkelte supportere som blir klissete på innsiden av tøyet av å se seg selv på skjermen.

Ronny Deila bidrar med en fin peptalk for Vålerenga-supportere i garderoben.

 


Venter på VIF

Den islandske midtstopperen som var på prøvespill for noen uker siden, Orri Sigurður Ómarsson, melder til det islandske fotballnettstedet Fótbolti.net at han fortsatt venter på endelig beskjed fra Vålerenga, eller “Orri hefur ekki heyrt meira frá Valerenga” som de skriver det.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *